Amanda Sisse tjener fedt på bloggen

Amanda Sisse tjener fedt på bloggen


Selv om man følger hende og sønnen William tæt i "De unge mødre", blogger Amanda Sisse om deres hverdag. Og man skulle tro, at "De unge mødre"-seerne fik rigeligt indblik i deres liv på tv, men faktisk har den unge mor rigtig mange læsere på den online dagbog.

- Det går fantastisk, jeg har aldrig haft så mange læsere, det er helt vildt, jubler hun til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse skrider

Og den store succes kommer bag på hende.

- Jeg havde jo ikke troet, det var noget. Jeg tænkte bare lala, lad mig prøve det, og da jeg så hørte, man kunne tjene penge på det, tænkte jeg "okay, så lad os prøve det". Jeg havde slet ikke overvejet, at jeg her to år efter jo fandeme tjener flere penge på bloggen end på min elevplads, så det er jo et så godt job, at jeg ikke bare kan sige det op, forklarer hun.

Og hun har ellers rigeligt at se til. Amanda Sisse er nemlig ansat som økonomielev og er ved at lægge sidste hånd på sin uddannelse.

LÆS OGSÅ: De Unge Mødre: Amanda Sisse chokerer

- Jeg er færdiguddannet her til sommer, så jeg er i gang med eksamensopgave og stor prøve, så jeg er meget stresset, og William har brækket armen samtidig, så det er bare rigtig dårlig timing, siger Amanda Sisse og forklarer, at William væltede på en stol i børnehaven og smadrede albuen ned i noget hårdt, så den flækkede

Men heldigvis skal den unge mor ikke stresse over jobansøgninger og a-kasse, når hun er færdig, for hun er blevet lovet en fastansættelse på sin læreplads.

- Jeg har allerede et arbejde, og jeg bliver der. Det er i hvert fald hvad vi begge to går ud fra. Jeg har jo også min blog, så jeg har jo altid lidt ekstra arbejde, hvis det er.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close