DAGENS BLOG med Sy Lee: Tabt 8 kg på 20 dage! Hurtig kropsforvandling!

Sy Lee var med til Reality Awards både på scenen og som gæst

Sy Lee var med til Reality Awards både på scenen og som gæst

Foto: Thomas Laursen

Læs flere indlæg fra Sy Lee på hans officielle blog.

Honeybees, jeg tabte 8 kg på 20 dage. Jeg gik fra 92 kg til 84 kg. Alt er muligt! De fleste husker mig nok bedst med min TV-debut med Fristet-sang, der kom på landsdækkende TV samt jeg sang den i Natholdet endda to omgange haha. Det er altså 4 år siden, og siden har jeg gennemgået en vild kropsforvandling. Jeg var den slanke og så atletisk ud i Fristet på ca. 76 kg. Jeg har været gennemgået det meste med min krop gennem livet nu og langt før I så mig på TV første gang. At gå fra anoreksi-tynd, til overvægtig og tilbage til ultra-tynd, og derudover haft en lang kamp mod mobning. Puha en lang og hård vej til der, hvor jeg er i dag og jeg har de rette professionelle redskaber til at forvandle min og andres krop til den bedste udgave af dem selv. Folk klager over, at der ikke sker fremskridt med deres kroppe, når de træner eller at det går alt for langsomt. I stedet for at finde på undskyldninger, at man har for højt stofskifte, ens arbejde fylder meget etc. Så kan man godt opnå sit resultat vha. den rette kost samt træning, der er skræddersyet ens behov og målsætning. Hvis man er fuldt dedikeret og får de rette redskaber, så opnår man sit mål.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Nu skal høre. I sommers bar jeg rundt på en krop med en lav fedtprocent, hvor den lå på 6 -7% og vejede 77-80 kg henover sommeren. Jeg stillede jo op til fitness show WBFF i maj måned og stod på scenen knivskarp med 75 kg efter væskeudtømningen, ellers dagen før showet lå jeg på 76 kg. Jeg vedligeholdt bare min kropsfigur nogenlunde henover sommeren. Fitness showet var overstået og ingen diæt at passe, og det var ovenikøbet sommer, så der skulle hygge og grilles - men jeg ville ikke ødelægge min figur fuldstændigt, så jeg gjorde alt med måde, men jeg levede selvfølgelig også :)


(Foto: Sy Lee)

Da sommeren var forbi, valgte jeg at bulke (vægtforøgelse - at tage på i vægt) fra den 1. september til og med den 21. marts og gik fra 80 kg til 92 kg! I kan tro, at jeg åd og åd og lå over de 4200 kcal om dagen og mit mål var at ramme de 4500 kcal, hvilket var nærmest umuligt. Det var hårdt at spise så meget! Ja ironisk set, nu klager jeg, fordi jeg ikke spiser så meget for tiden! HAHA.. Men jeg spiste KUN mad og sjældent søde sager! Jeg tog på i muskelmasse henover bulking fasen samt fedt, men ikke alt for meget overskydende fedt. Man skal bulke på den rigtige måde, ellers kan man ende med at blive bogstaveligt FED - og det vil alle helst undgå! Som det fremgår på billederne, at jeg bulker og ser flad ud og øger vægten meget uden at se så slemt ud. Allerede den første uge efter sommeren var forbi satte alt sig i en fart, da jeg justerede min kost, som I kan se på det første billede.


(Foto: Sy Lee)

Lige nu vejer jeg 82 kg, dvs. jeg går fra 92 kg. I dag er det d. 22. april. Jeg startede på en stram diæt d. 22. marts! Præcist 1 måned siden!


10 kg på 1 måned! Fra 92 kg til 82 kg i dag! (Foto: Instagram @SyLeeStarlight)

Mit seneste vægttab: 10 kg på 1 måned! (Kostplanlægning d. 22/3 - d. 22/4)

Min seneste muskelvækst (inkl. fedt): 12 kg på 7 måneder og 21 dage (Kostplanlægning d. 1/9 - d. 21/3)

I kan se min nuværende figur. Billederne er taget i dag i forbindelse med at øve poseringer til mit næste fitness show, som finder sted den 2. maj! Ja, jeg stiller op igen med en ny forbedret kropsform! Jeg gør det, fordi jeg kan og fordi jeg vil fortælle alle, at ALT kan lade sig gøre med SELVDISCIPLIN, hvis man har de rette værktøjer og den professionelle viden.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Mor Jette overrasker Tobias Dybvad

Det har været en hurtig kropsforvandling, og det har krævet meget selvdisciplin og motivation fra mig selv, venner og familien. Uden motivation går du ingen vegne!


Kosten udgør ca. 70% af din kropsform. Det er vigtigt at have styr på sin kost ellers ser du ikke resultaterne, hvis du træner hver dag og spiser ukorrekt. Dette er blot et eks. hvad jeg kan finde på at lave til mig selv, når jeg er på diæt. Det er lavet ud fra, hvad jeg kan lide at spise. (Foto: Instagram @SyLeeStarlight)

Som I kan se, at alt kan lade sig gøre, og jeg kan allerede fortælle Jer, at jeg kan hjælpe dig/I på rette vej. Som certificeret fitness health freak har jeg de rette værktøjer og den professionelle viden til at opnå din målsætning. Personlig træningstid og kostvejledning tilbydes nu samt udendørs træning i København. Der er også mulighed for online coaching.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Doughnuts, stress og hygge

Går du efter vægttab eller muskelvækst, så gør noget ved det i dag og bestil en skræddersyet kostplan eller træningsprogram hos mig. Jeg er dybt afhængig af chokolade. Jeg spiste chokolade hver eneste dag, som indgår i min kostplan. Som I kan se, at alt kan lade sig gøre. Vil du tabe 8 kg eller mere på 8 uger?! Bestil på: lequocsy@hotmail.com

Altid tro på dig selv - INTET ER UMULIGT!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close