Reality18. april 2015

DAGENS BLOG: Mor Jette overrasker Tobias Dybvad

Jessica Priscilla har været inde og se Tobias Dybvad med Mor Jette - og bagefter var det Mor Jettes tur til at lave sjov med Dybvad
Af af
Jessica Priscilla har været inde og se Tobias Dybvad med Mor Jette - og bagefter var det Mor Jettes tur til at lave sjov med Dybvad
Jessica Priscilla har været inde og se Tobias Dybvad med Mor Jette - og bagefter var det Mor Jettes tur til at lave sjov med Dybvad
Se flere af Jessica Priscillas indlæg på hendes blog.

Forleden dag var min mor, min kæreste og jeg inde at se Tobias Dybvads nye show; "Er det ikke dig fra Dybvad?" i Gimle i Roskilde. Det var super hyggeligt og det var også et sjovt show og en god dag.:-) Inden da spiste vi mad sammen i Holbæk.

Det er lidt specielt at skulle med til et show af Tobias Dybvad fordi min mor især, men også jeg er blevet nævnt og lavet grin med rigtig meget i hans "Dybvaaaaad"-shows. Vi kan rigtig godt lide Dybvad og vi synes, at han er sjov og vi kan rigtig tit godt se at det han siger om f.eks. os faktisk er sjovt. :-) Så vi synes blot at det er sjovt at han laver pis med os i hans show. Vi ved jo også godt selv, at vi kan lave nogle skøre ting osv.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bb064c03c28a4303bbdbd3d16488f2ea.jpgLooking Funny. ;-D Det er til hans nyeste show (Foto: Jessica Priscilla)


Det var godt nok ikke hans "Dybvaaaad"-show vi var inde til, men jo hans nyeste show der handler om ham selv og hvordan det er for ham pludselig at være kendt osv. Mange af de ting han sagde om det at være kendt kunne min mor og jeg sagtens genkende. F.eks. det med at folk stiller sig op og bare kigger på os, vil have taget billeder, ryster når de skal holde telefonen for at tale billeder eller ryster, hvis de står ved siden af os. Det er lidt vildt at opleve sådan noget når man jo bare tænker om sig selv at man er "almindelig", hvis I forstår. Og det var faktisk ret interessant for os at se hvordan han takler det selv og høre om de oplevelser han har haft. Hans "opvarmer" hed Kasper et eller andet jeg desværre ikke kan huske, og han var også rigtig sjow, btw.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Det var lidt grænseoverskridende at møde op til sådan et show fordi det netop er Tobias Dybvads. Men ligesom alle andre mennesker har vi jo også lov til at møde op og se hans show - og jeg blev faktisk inviteret af min kæreste. Jeg har jo været til stand-up flere gange men aldrig med Tobias Dybvad. Jeg tror at jeg føler at jeg ikke kan "tillade mig" at møde op til hans show når vi jo er i den "situation" min mor og jeg er i ift. at blive lavet sjov med. Vi synes jo det er sjovt at blive lavet sjovt med da vi som sagt godt kan se det sjove. :-) Men det kan være grænseoverskridende at møde op alligevel, også selvom det ikke er "Dybvaaaaad"-showet. ;-) Det er jo ret hypet efterhånden med min mor og Dybvad. Og det er skam helt cool nok. Intet dér. ;-) Men vi mødte op og nød showet og havde det sjovt. Og ja, folk genkendte os og det sker jo også når vi er ude at handle osv. Det er fint. Intet problem.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0bc315f34be04e51a191b441e9932053.jpgTil hans nyeste show (Foto: Jessica Priscilla)


LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Doughnuts, stress og hygge

I morges blev min mor ringet op af P4 der ville have min mor med i et indslag med Tobias Dybvad. Det skulle være en overraskelse at Tobias skulle tale med min mor gennem radioen over telefonen, og jeg har optaget det. Hun fandt på lidt sjov ift. nogle jokes Tobias selv har lavet om os, da vi var ude at se på dyr. Det kan I høre her.

Jeg synes min mor gjorde det fint selvom hun ikke er "comedian" eller lign. Hehe. Det skulle jo bare være lidt sjov. Og Tobias tog det pænt.

Følg mig på RealiTV og husk at I kan møde os i morgen. :-)


Sponsoreret indhold