DAGENS BLOG: Doughnuts, stress og hygge

DAGENS BLOG: Doughnuts, stress og hygge!Læs flere af Jessica Priscillas indlæg på hendes blog her.

Forleden dag var jeg med Christian i København. Han havde fået et gavekort til massage på Østerbro for noget tid siden af mig, så vi kunne lige så godt lave en hel hygge-tur ud af det. :-)

Vi tog på en moderne, amerikansk diner (som de selv kalder det) der lå lige ved Hamley's nær Hovedbanegården. Jeg havde ikke følelsen af "diner" - heller ikke en moderne én af slagsen, desværre. Maden var fin. Christian fik en alm. burger og jeg fik pulled pork. Min pulled pork var dog ret tør. Jeg kunne få det bedre derhjemme når jeg varmer det selv i ovnen, hehe.. Men deres milkshakes var lækre!
Vi fik med vanilje og en med chokolade. Pommes frites var også gode. Deres dåsesodavand var mega dyre (35 kr. pr. stk.) og vi købte heller ikke sådan én. Og så var de meget forvirrede derinde, dem der arbejdede der. Men det var fint nok. Vi kommer nok bare ikke igen.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Vi ville have været på Hard Rock Café, men den var åbenbart flyttet, fandt vi ud af efter vi havde spist, da vi ville hen mod Strøget.. så vi fik da nogle drinks der. De var lækre! Jack D og cola til Christian og Strawberry Mojito til mig.

Senere ville vi til Dunkin' Donuts og have dessert. Vi tænkte, at vi da sagtens kunne nå det selvom vi vidste der ville være stor kø, men det var lige før vi ikke nåede det.. vi skulle jo til stand-up og se Spang og Talbot. De var grineren! Men vi nåede det, selvom jeg fik stress.. og det var nogle gode donuts/doughnuts. ;-) Jeg kendte dem godt fra USA, men jeg ville også prøve i DK - og så skulle Christian lige smage også jo.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla: Nu som blogger

Til jer der siger I har smagt donuts og at dem I har smagt er fra 7-Eleven.. det er ikke det samme. Trust me. Der er prisforskel, ja, men hvis du er en rigtig "donut-lover" vil du hellere til DD..

Og husk.. at vi i aften på Kanal 4 kl. 20 holder nytår i Las Vegaaaaas! OG på lørdag kan I møde mig og min mor, Jette - klik her. Det koster ingenting og kunne være rigtig hyggeligt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close