DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Dagens Blog: Vivaaaaa Las Vegas


Se flere blog-indlæg fra Jessica Priscilla på hendes blog her.

Sidste gang vi var med i "Mig og min mor - Større end nogensinde" var i i Las Vegas. Der var vi f.eks. inde i et wedding chapel - endda et af de mest kendte.

Når man filmer er der altid en del der ikke kommer med, og sådan var det jo også denne gang, og sådan er det. :-). For så er det jo godt, at jeg kan fortælle jer lidt om hvad der ikke kom med.. ;-) Og især lidt mere information om stedet osv., som man ikke fik med heller. Hende den ældre dame der ejede stedet kendte nemlig Elvis Presley og havde vist været med til at arrangere hans bryllup med Priscilla Presley. Det mener jeg ikke kom med i afsnittet og jeg synes da, at det er væsentligt lige at få med her så, da især min mor er vild med Elvis Presley. Det er også en "tribute to Elvis Presley", stedet. Det synes jeg er smukt tænkt.

Ydermere så fik jeg også lov at se lidt af en bryllupsceremoni imens at min mor fik lavet synker. (Synker er, når man bliver stillet spørgsmål af tilrettelæggeren efter at man har oplevet noget man har filmet, hvis I forstår). Det blev altså ikke filmet at jeg fik lov at se lidt af en ceremoni, men jeg ville bare lige nævne det.

Vi sang også i længere tid med Elvis-impersonatoren, og det var rigtig sjovt. :-) Vi blev også vist meget mere rundt på stedet - og især i den flotte have. Og også tunnellen og den flotte lyserøde bil, som man kan blive gift i. Man kan nemlig blive gift i en bil gennem et vindue - lidt ligesom når man bestiller mad på McD i sin bil, udenfor. Det er vildt sjovt, synes jeg, men jeg ville nu ikke gøre det selv.

Da min mor og jeg var så heldige at være i Las Vegas på en dag hvor at Britney Spears optrådte med hendes nyeste show "Piece of Me" (og heldige, at have tid til det) så var det jo perfekt. Min mor og jeg har været til en del Britney-koncerter sammen, og selvfølgelig ville vi også til denne. Dette show foregår nemlig kun i Las Vegas hos Planet Hollywood (som i øvrigt også er et top nice sted!).

I Planet Hollywood var min mor og jeg også inde og spille roulette (off-camera). Det er et fantastisk sted! Der spiste vi også inde, og de har lavet det sådan at man føler, at man er udenfor ift. lyden af f.eks. blæst eller torden - og så en flot, udendørslignende himmel. Det var fedt! Ift. koncerten så var den for feeeeed (og blev ikke filmet). Min mor og jeg sad mit i koncerten (med super fede pladser i øvrigt) og græd af glæde over vores tur. Vi havde oplevet SÅ meget fedt og spændende på kort tid og koncerten var lige prikken over i'et. Vi kunne bare ikke holde tårerene tilbage. Det var nærmest alle typer mennesker der var der. Og det var vildt at være vidne til hvordan folk virkelig nød hendes show. Det er noget helt andet at opleve her i hendes eget land end i DK og UK som jeg har været i for at se hendes koncerter. Der er unge på 14 år i DK i dag der ikke ved hvem Britney er, men i USA ved man det. Det var i hvert fald indtrykket. Det var magisk!

Hende den søde, lille dame fra the wedding chapel gav os også et julekort hun havde fået lavet med sine søde hunde, og hun gav os et papir et hun havde lavet med råd til et "happy marriage". Hun var sååå sød. :-) Nogle af hendes råd var f.eks. at man ikke skal bringe fejlagtige ting op fra fortiden der er sket, at man hver dag skal sige mindst én sød ting til sin partner samt, at man aldrig skal gå i seng før man har fået løst sin diskussion, m.fl.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close