Reality 6. maj 2019

Claes og Cecilie har slået op

Endnu et af årets "Ex on the Beach"-par er gået fra hinanden
Foto: Kaspar Wenstrup

Først gik Fie og Frederik hver til sit. Så satte Mikkel og Amanda forholdet på pause. Og nu er endnu et "Ex on the Beach"-par gået fra hinanden. 

Claes og Cecilie er nemlig ikke længere kærester. Det skriver Cecilie på sin Instagram-profil, hvor hun også forklarer, at der hverken er utroskab eller drama forbundet med, at parret har slået op. 

"Overordnet set følte jeg, at der var for meget negativitet i vores forhold i forhold til det positive, og ja, størstedelen af det er min egen skyld. Jeg er svær at leve med, og Claes har prøvet ihærdigt at leve med alt mit bullshit", skriver hun. 

SE og HØR har talt med Claes, der bekræfter, at parret er gået hver til sit. 

- Cecilie har gået med nogle tanker oppe i hovedet det sidste stykke tid, hvor hun har tænkt over vores forhold. Hun har tænkt over, hvordan det er nu, og hvordan det vil være i fremtiden. Og det var ikke lige et regnestykke, der kunne gå helt op. Der var for meget negativitet, diskussioner og skænderier, end er var positive ting, forklarer Claes. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har ikke været en fælles beslutning, at de to skulle gå fra hinanden. 

- Hun har valgt at slutte det, det er hendes beslutning, siger Claes. 

Og Claes er langt fra glad for, at Cecilie i sidste ende er nået frem til den beslutning. 

- Jeg er træt af det. Meget. Og stod det til mig, skulle det ikke slutte. 

Ifølge Claes er det en endegyldig besluting fra Cecilies side, og der er ikke udsigt til, at parret finder sammen igen i nærmeste fremtid. 

- Det skal nok være et godt stykke ude i fremtiden så. Jeg vil gerne være kærester nu, men jeg tror lidt, at Cecilie skal have noget tid for sig selv, siger han. 

Cecilie understreger i Instagram-opslaget, at det tidligere par fortsætter som gode venner, og det lader heller ikke til, at der er ondt blod fra Claes' side - han er bare træt af, at de to ikke længere er kærester. 

Og dermed har tonen fået en lidt anden lyd, end den havde, da de to netop var hjemvendt fra Mauritius, hvor de begge to medvirkede i "Ex on the Beach"

 

Sponsoreret indhold