Reality 5. maj 2019

"Ex on the Beach"-Tabita: Jeg blev voldtaget

Tabita Pedersen fra dette års udgave af "Ex on the Beach" åbner nu op om en traumatisk oplevelse
Foto: Thomas Laursen

Har Tabita Pedersen fra dette års "Ex on the Beach" har været meget åben om, at hun er tidligere Jehovas Vidne, og hvordan hun har forladt religionen.

Men det er ikke den eneste oplevelse, hun havde med i bagagen, da hun indtog "Ex on the Beach"-villaen.

Til SE og HØR fortæller hun nu, hvordan hun har oplevet at blive voldtaget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den forfærdelige oplevelse skete, da hun boede i Herning.

- Jeg var ude for en drugrape, fortæller Tabita til SE og HØR, der efter den aften, hvor hun blev voldtaget, besluttede sig for, at hun ville flytte fra Herning.

Efter Tabitas exit fra Jehovas Vidner var hun kommet ud i et stofmisbrug, og det var en af hendes venner, der en aften voldtog hende.

- Det var desværre en jeg kendte. Det værste var, at han startede med at stå ved det. Han sagde: "Jeg har kneppet dig, imens du sov", fortæller Tabita.

Efterfølgende meldte hun ham til politiet, Tabita blev afhørt og undersøgt på skadestuen, men der blev aldrig gjort en større sag ud af det.

- Problemet var, at jeg gerne ville være sammen med ham tidligere på aftenen, så da vi kom hjem til mig, havde han bare gjort det, imens vi sov. Så det var hans undskyldning, fortæller Tabita og fortsætter:

- Det var også derfor, at det var så hårdt for mig at komme over.

På tidspunktet for voldtægten havde Tabita en mentor, som hjalp hende med at komme over den traumatiske oplevelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: Thomas Laursen)

Tabita er med i dette års "Ex on the Beach". (Foto: Thomas Laursen)

- Min mentor var god til at sige til mig, at det ikke var, fordi det ikke var godt for noget, at jeg havde meldt det. For hvis han nogensinde gør det samme igen, så får han en dom. Det hjalp mig til at komme videre, siger hun og fortsætter:

- Jeg gik til psykolog i ret lang tid med det.

Samtidig med, at Tabita skulle bearbejde det faktum, at hun var blevet voldtaget, oplevede hun også et kæmpe svigt fra en af sine veninder.

- En af mine veninder begyndte at holde med ham. Hun startede med at sige til politiet, at det kunne han godt finde på, men så trak hun totalt i land, fortæller Tabita, der ikke længere er veninde med pigen.

Sponsoreret indhold