Reality4. juni 2021

Casper Berthelsen troede, casteren var fake

Det må være fup, tænkte Casper Berthelsen, da en caster kontaktede ham om at blive den danske hovedperson i "Bachelor". Men efter en måneds betænkningstid takkede han som bekendt ja
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forestil dig, at du logger ind på din Instagram-profil. Oppe i hjørnet lyser det lille papirfly rødt: Du har modtaget en ny besked.

Beskeden er fra en person, du ikke kender. Det er en kvinde, der skriver, at hun leder efter en hovedperson til et stort realityformat - og hun synes, du er et rigtig godt bud. Ja, faktisk vil du være helt perfekt som bachelor og date 20 kvinder på tv.

Aaarh, hva'? Det må være fup. Det var i hvert fald Casper Berthelsens første tanke, da det skete for ham.

- Jeg troede først, det var fake. Jeg var meget skeptisk. Jeg kender ikke den her kvinde, der har skrevet til mig, og jeg ved ikke, hvem hun er, fortæller Casper Berthelsen til SE og HØR.

- Så casteren måtte bruge noget tid på at overbevise mig om, at det var en reel henvendelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Casper Berthelsen har indtil videre haft hele 19 interesserede kvinder i programmet. Foto: Lotta Lemche

Da Casper Berthelsen havde forstået, at den var god nok - tilbuddet var helt ægte - var han dog stadig ikke overbevist om, at det var det, han skulle.

- Jeg brugte knap en måned på at tænke over det og overveje det. Jeg søgte jo kærligheden, og programmet handler om at finde kærligheden. Men jeg var rigtig meget i tvivl, fortæller bacheloren og forklarer:

- For hvorfor skulle jeg finde kærligheden gennem et tv-program? Det er ikke den måde, man normalt finder den på.

Han endte dog alligevel med at takke ja til at date og lede efter den eneste ene for rullende kameraer på en græsk ø.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_0.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

I slutningen af hver uge er der roseceremoni, hvor Casper Berthelsen vælger, hvem han vil fortsætte med at date i jagten på sin eneste ene. Foto: Lotta Lemche

- Jeg sagde ja, fordi jeg er meget eventyrlysten. Jeg tør godt springe ud i nye og spændende ting, som jeg tror, kunne være sjove. At finde kærligheden på den her måde var det bærende for mig - men samtidig ville jeg få et eventyr og en kæmpe oplevelse, forklarer Casper Berthelsen.

Den 32-årige militærmand havde dog sine betænkeligheder, men han er positivt overrasket over at se programmet, efter optagelserne er blevet klippet sammen.

- Min største frygt var, om de ville fremstille mig som noget, jeg ikke er. Men tidligere på året fik jeg lov at se de tre første afsnit, og på tv er jeg i stor udstrækning lige præcis sådan, som jeg er i virkeligheden.

Sponsoreret indhold