Kendte27. maj 2020

Caroline Wozniackis mand skovler penge ind

David Lee omsætter for et svimlende beløb, afslører han i et interview
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som pensionerede sportsstjerner har ægteparret Caroline Wozniacki og David Lee nok rigeligt på bankkontoen.

Men selvom 34-årige Lee stoppede karrieren som NBA-spiller tilbage i 2017, er det bestemt ikke lig med, at han nyder pensionisttilværelsen.

Han og fruen pryder forsiden af magasinet Haute Living, og i det tilhørende interview afslører Lee, at det går ualmindeligt godt for hans genforsikringsselskab Top Sail Reinsurance Company.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Lige nu fokuserer jeg al min forretningsmæssige energi i det foretagende. Vi regner med en omsætning på 250 mio. dollars (1,7 mia. kr., red.) i år, så vi har fået en god start. Jeg har været heldig nok at kunne arbejde med det fra distancen gennem de sidste år, men nu har vi mere tid, så jeg glæder mig til også at få nye hobbyer, når nu vi ikke skal rejse så meget, fortæller Lee til Haute Living.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10406606y_0.jpg
 Foto: MEGA

David Lee og Caroline Wozniacki blev gift i 2019. Foto: MEGA

Caroline Wozniacki løfter også sløret for, om der snart kommer børn:

- Selvfølgelig vil David og jeg på et tidspunkt stifte familie, så det er højst sandsynligt næste skridt i fremtiden. Jeg vil gerne nyde tiden og livet, hvor det bare er os to. Efter jeg annoncerede mit karrierestop, har det været vanvittigt at afslutte alt, så nu er det første gang, jeg virkelig kan trække vejret og slappe af, fortæller den 29-årige pensionerede tennisstjerne.

Sponsoreret indhold