Reality16. maj 2019

Blac Chyna indrømmer: Dét har jeg fået lavet

Det er første gang, at Blac Chyna løfter sløret for, hvad hun egentligt har fået lavet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega291269_008.jpg
 Foto: MEGA

Der er ingen tvivl om, at Blac Chyna, hvis rigtige navn er Angela Renee White, har en ret vild figur, og nu løfter hun sløret for, hvordan hun har fået lige netop den figur.

I et interview med Wendy Williams åbner Chyna op for, at hun har fået en del kirurgisk hjælp for at få den timeglas-figur, hun er så kendt for.

Chyna, som er Rob Kardashians ekskæreste og mor til deres fælles datter Dream, indrømmede nemlig, at hun har fået foretaget en del plastikoperationer, blandt andet fire brystoperationer, en fedtsugning samt en forbedring af sit bagparti.

https://imgix.seoghoer.dk/blach_chyna_og_rob_kardashian.jpg
 (Foto: MEGA)

Chyna og Rob tilbage i 2016 (foto: MEGA)

Wendy spurgte ind til, om Chynas numse er naturlig, og til det svarede hun, at hun havde fået gjort noget for at skrumpe numsen, da den var helt ude af kontrol efter fødslen af datteren Dream.

- Jeg fik gjort noget. Jeg fik lavet en fedtsugning. Min numse var ude af kontrol, så jeg fik noget af det taget ud, forklarer hun.

Og med hensyn til brysterne, så er Blac Chyna faktisk gået ned i størrelse nu.

- Jeg fik dem lavet større, større og så mindre. Jeg følte, at det var lidt for meget, forklarer Chyna.

Plastikoperationer er dog ikke det eneste, Chyna åbner op omkring. Hun kommer nemlig også ind på sine ekskærester, Rob Kardashian og Tyga, der mens han var kærester med Chyna, mere eller mindre blev kærester med Robs søster, Kylie Jenner.

Chyna indrømmer nemlig, at Rob Kardashian var en meget bedre kæreste end Tyga.

Hun kommer også ind på hele dramaet med Kardashian-familien. Før Tyga begyndte at date Kylie Jenner, var Chyna gode veninder med Kim Kardashian. Da Tyga, som i øvrigt er far til Chynas 6-årige søn King, blev hun mere eller mindre droppet som veninde.

Du kan se hele interviewet med Chyna herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold