Robert Kardashian og Blac Chyna slutter fred

Rob Kardashian og Blac Chyna.

Rob Kardashian og Blac Chyna.

(Foto: MEGA)

Robert Kardashian skal ikke længere punge ud til ekskæresten Blac Chyna hver måned - og faktisk skal han slet ikke betale noget somhelst længere. Det skriver TMZ

Kilder tæt på det tidligere par fortæller TMZ, at Robert Kardashian og Blac Chyna langt om længe har landet en aftale omkring forældremyndigheden over deres 2-årige datter, Dream. 

Rob og Chyna er ude i en 50/50-aftale, hvor de altså vil deles ligeligt om forældremyndigheden, så de har Dream ligemeget. Tingene tyder dog på, at Rob sandsynligvis vil have datteren det meste af tiden. 

Og så til det mest utrolige - og positive, hvis man er Robert Kardashian. Realitystjernen har tidligere betalt 20.000 dollars, svarende til lige omkring 132.000 danske kroner, til Chyna hver evigt eneste måned i børnebidrag, men det er slut nu.

Kilder fortæller TMZ, at parret nu er blevet enige om, at de kun betaler for dét, Dream har brug for, når hun er hos hos dem hver især, mens de deler udgifter til læge og skole ligeligt imellem dem. 

Da aftalen skulle forhandles på plads, kom Chyna flere timer for sent.

Efter mødet foreslog hun angiveligt, at hende og Rob gik ud og drak margaritas - et tilbud han med det samme afslog. 

Det er var da også lidt på tide, at ekskæresterne fandt ud af det med hinanden. Deres forhistorie er én af de rigtig grimme, for bruddet var ikke just fredeligt. 

Chyna har beskyldt Rob for hustruvold, mens Rob offentligt har delt hævnporno af Chyna. Og så har spørgsmålet om forældremyndigheden givet anledning til en del problemer for de to

Derudover er beskyldninger om misbrug og et hav af retssager ligeledes en del af ekskæresternes forhistorie. 

Men nu lader det altså til, at de har lagt tingene bag sig, og at de nu vælger at fokusere på dét, som er vigtigst: Deres datter, Dreams, velbefindende. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close