"Eksplosiv" dokumentar afslører: Derfor blev Meghan skilt

Om få dage kan hertuginde Meghan og prins Harry fejre papirbryllup.

19. maj er det således et år siden, at de sagde ja til hinanden ved et storslået bryllup i St George's Chapel på Windsor Castle.

Ægteskabet er hertuginde Meghans andet.

Hun blev skilt fra sin første ægtemand, Hollywood-produceren Trevor Engelson, tilbage i 2013.

Artiklen fortsætter under billedet...

Meghan Markles bryllup med hendes første mand, Trevor Engelson.

Meghan Markle og Trevor Engelson under deres ægteskab på Jamaica. Foto: MEGA

Meghan udtaler sig sjældent om sit mislykkede første ægteskab, men nu løfter en ny ”eksplosiv dokumentar” sløret for, hvad der drev parret hver til sit.

Meghan og Trevor Engelson sagde ja til hinanden ved et romantisk bryllup på Jamaica i 2011. Blot to år efter lod parret sig skille og udtalte i den forbindelse, at skilsmissen skyldtes ”uforenelige forskelle”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Meghan Markles bryllup med hendes første mand, Trevor Engelson.

Meghan Markle i den første bryllupskjole, som hun bar, da hun blev gift med Trevor Engelson. Foto: MEGA

I den nye Channel 5-dokumentar ”Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood”, som blev sendt i weekenden, afslørede den royale korrespondent Ashley Pierson ifølge Mirror, at det var Meghans skuespilkarriere, der drev parret hver til sit.

- De var sammen i syv år og gift i to.

- Problemet med ægteskabet var afstanden.

- Lige efter de blev gift, fik hun rollen i ”Suits”, og hun var i Toronto, og han var i Los Angeles, forklarer Ashley Pierson i den nye dokumentar.

Besat af berømmelse

Der er dog tidligere kommet en anden – og langt mere dyster – forklaring på skilsmissen.

Sidste år afslørede én af Meghan Markles tidligere veninder, at Meghan blev så besat af berømmelse, at hun glemte alt om sit ægteskab og sin mand.

Artiklen fortsætter under billedet...

Meghan Markles bryllup med hendes første mand, Trevor Engelson.

Parrets bryllup var noget mindre formelt, end da Meghan sidste år blev gift med prins Harry. Foto: MEGA

Meghans tidligere barndomsveninde, Ninaki Priddy, fortalte ifølge Express i et interview med Weekend, at berømmelsen ændrede Meghan, og at ”der er en Meghan før berømmelsen og en Meghan efter berømmelsen”.

Meghan Markle var 23 år og lige kommet ud af teaterskolen, da hun forelskede sig i den fem år ældre producer, Trevor Engelson.

De flyttede hurtigt sammen i Los Angeles, og Meghan Markle fik hurtigt flere og flere småroller – blandt andet som ”kuffert-pige” i quizprogrammet ”Deal Or No Deal”.

Men da hun for alvor fik succes og blev castet til rollen som Rachel Zane i ”Suits” – hvor hun angiveligt fik over to millioner kroner pr. sæson – blev hun altså så besat af at blive berømt, at hun ikke længere ville bruge tid og kræfter på sit ægteskab.

Artiklen fortsætter under billedet...

Meghan Markles bryllup med hendes første mand, Trevor Engelson.

Meghan Markles bryllup med Trevor Engelson fandt sted på stranden. Foto: MEGA

Hun ville skilles og sendte sin vielsesring retur med posten efter blot 23 måneders ægteskab.

Trevor Engelson, 42, blev gift igen få dage efter, at Meghan for nylig blev mor for første gang.

Trevor Engelson er i dag gift med ernæringseksperten Tracey Kurland.

Meghan: Kærligheden er for os

Meghan Markle og prins Harry mødte hinanden for første gang tilbage i juli 2016, og året efter satte skuespilleren første gang ord på sin royale kærlighed. Det skete i et interview med Vanity Fair:

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortalte Meghan i et interview med Vanity Fair og fortsatte:

Artiklen fortsætter under billedet...

Under et interview med BBC afslørede det nyforlovede par, at Harry friede, mens han lavede kylling. Foto: MEGA

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

I november 2017 afslørede parret så, at de skulle giftes.

Friede over en omgang kylling

I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain afslørede Meghan og hendes tre år yngre kæreste, at Harry friede til hende, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle

Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Harry og hertuginde Meghan viser deres nyfødte søn frem

Prins Harry og hertuginde Meghan med deres lille søn, der kom til verden 6. maj 2019. Foto: MEGA

Prins Harry tilføjede under interviewet:

- Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare ja”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen?”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”.

Parret blev gift ved et storslået bryllup 19. maj 2018 og blev forældre knap et år senere til en lille søn, der har fået navnet Archie.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close