Reality20. maj 2020

Bendtners rasteplads: Klar til børn

Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner har overtaget stråtækt ejendom i Hørsholm.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner_6.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Så har Nicklas Bendtner igen fået tag over hovedet. Stråtag.

Den 32-årige fodboldrod har nemlig overtaget en stor stråtækt landejendom i nordsjællandske Hørsholm. Boligen er på 403 kvadratmeter, og den ligger på en grund på størrelse med hele tre fodboldbaner: 22.000 kvadratmeter. Fra de sprossede vinduer har han og Philine udsigt til en lille sø.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200513_jsu4722-1_0.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

En husleje på 46.500 kroner om måneden er prisen for denne idyl. (Foto: Jesper Sunesen)

Et eventuelt køb er endnu ikke tinglyst, men ejendommen med ni værelser var senest sat til salg for 15 millioner kroner.

Fælles hjem

Højst sandsynligt har parret lejet sig ind – ejeren af ejendommen, der er bygget i 1934, har tidligere i år søgt en lejer, der kunne betale et depositum på 139.500 kroner samt en husleje på 46.500 kroner om måneden. Og det kan den arbejdsløse fodboldspiller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200513_jsu4686-1.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Overvågning og porte sikrer privatlivet. (Foto: Jesper Sunesen)

Nicklas Bendtner og kæresten Philine har ønsket sig et fælles hjem i Nordsjælland, længe inden Bendtners 320 kvadratmeter store luksuslejlighed i det indre København forleden blev solgt til et beløb på formentlig mere end 20 millioner kroner – heller ikke den handel er tinglyst endnu.

Tæt på motorvej

I realityprogrammet “Bendtner og Philine”, der sendes på Dplay, lægger Bendtner og hans 27-årige modeldarling ikke skjul på, at drømmen er et hjem i Nordsjælland og en baby.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bendtner-og-philine_5ebcde9dc9dbf.jpg
 (Foto: Dplay (Lars Klitgaard)

.Jetset-parret er blevet realitystjerner på streamingkanalen Dplay. (Foto: Dplay (Lars Klitgaard)

Nu er boligen i mål, så mon ikke der bliver arbejdet på, at en baby skal se dagens lys, når flyttekasserne engang er pakket ud?

Parret kommer til at bo lige op ad Helsingørmotorvejen – nærmest i overhalingsbanen. Eller er det rastepladsen, de har overtaget? På den anden side af motorvejen – 200 meter fra det nye hjem – bor Bendtners tidligere holdkammerat i FCK: Andreas Bjelland.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200514dji_0885-1.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Wroum, wroum – Bendtner har valgt at parkere sig selv og Philine få meter fra Helsingørmotorvejen. I baggrunden Brådebæk Sø. (Foto: Jesper Sunesen)

Bendtner har i et stykke tid ledt efter en køber til sin villa i Norge. Den har kostet godt 11 millioner danske kroner. Annonceringen er nu stoppet, hvilket tyder på, at en køber er fundet, og kontoen igen bliver fyldt op.

Sponsoreret indhold