Nyheder18. oktober 2018

Bendtner sælger norsk millionvilla

Efter at have boet i huset i mindre end halvandet år sætter Rosenborg-spilleren nu sit hjem i Trondheim til salg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/beyonc_28.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Kun 15 måneder nåede Nicklas Bendtner, 30, at slå sine folder i et af Trondheims dyreste huse, for nu har har sat det til salg.

Boldbissen købte huset for 18 mio. norske kroner efter i flere måneder at have boet på hotel.

Det er Rosenborgs organisationsleder Trond Alstad, der over for Adresseavisen bekræfter Bendtners boligsalg.

- Vi er selvfølgelig informeret om de flestes husplaner. Så god en dialog har vi med alle spillerne, lyder det fra organisationslederen.

Trond Alstad ønsker ikke at kommentere, om hussalget betyder, at Bendtner er på vej væk fra Rosenborg.

- Sådanne spekulationer er en del af at være Rosenborg-spiller. Der er altid spekulationer omkring vores spilleres fremtid. Uanset hvem det er. Også Bendtner, slår han fast.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/bendtners_hus_1.jpg
 Foto: heatark.no

I et interview med norske VG afslører Bendtners kæreste, den 26-årige model Philine Roepstorf, der bor sammen med ham i det 547 kvadratmeter store Trondheim-hus, at hun ønsker at flytte i noget mindre.

- Det er meget at støvsuge, og vi har jo ikke syv børn. Hvad skal man så med syv børneværelser? Jeg kunne godt tænke mig noget mindre, fortæller hun.

Den norske ejendomsmægler Kent Nergård fortæller til Adresseavisen, at huset kommer til at blive sat til salg til omkring den samme pris, som Bendtner gav for det for 15 måneder siden.

- Jeg er spændt på at se, om vi får en "Bendtner-effekt", når vi skal sælge det. Om der kommer lidt ekstra interesse omkrind det. Huset er lækkert og eksklusivt, og vi skal nok få solgt det, lyder det fra ejendomsmægleren.

Sponsoreret indhold