Kendte14. maj 2020

Nicklas Bendtners vilde gambling: Så mange millioner har han mistet

Den 32-årige fodboldguru Nicklas Bendtner har en forkærlighed for spil. Og det har altså medført at han har mistet svimlende 50 millioner kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas_bendtner_-_poker.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I realityprogrammet ”Bendtner & Philine” kan seere i den grad følge både op- og nedture hos den hotte par Nicklas Bendtner og modelkæresten Philine Roepstorff, 27.

Parret har netop været igennem en større krise, da Bendtner afslørede overfor Philine, at han havde været hende utro til en julefrokost.

Men det er altså ikke den eneste nedtur, seerne får indblik i, når det populære program vises på Dplay.

Nicklas Bendtner afslører nemlig også, hvor mange penge han har mistet, når han har spillet poker:

- Jeg har spillet mod professionelle pokerspillere, siden jeg var 19, forklarer Bendtner i programmet, hvor han og modelkæresten selvsagt har hovedrollerne.

Men selv om den tidligere landsholdsspiller lader til at være en øvet pokerspiller, så har han i den grad mistet store pengesummer:

- Jeg har tabt rigtig, rigtig mange penge. Sådan lidt urealistisk mange penge. Det er svært at sætte en sum på, men omkring 50 millioner.

Det voldsomme tab har dog ikke skræmt Nicklas Bendtner helt væk fra bordet. Han spiller nemlig stadig – dog i et ”lidt mindre omfang” end før:

- Nu spiller jeg mere, fordi jeg synes, det er hyggeligt.

Bendtner mener dog ikke, at han nogensinde har haft et problem med gambling. Han hævder i hvert fald, at han altid har været i stand til at kunne styre sit spil.

Én gang gik det dog alligevel helt galt for fodboldspilleren:

- Jeg spillede rigtig højt spil. Og så en aften i London tog det overhånd - og det kunne have endt rigtig, rigtig galt. Det endte med at ende knap så galt, du ved, noget man kunne leve med.

Desuden forklarer Bendtner, at aftenen i London medførte en beslutning om, at højt spil skulle være fortid.

Sponsoreret indhold