"Bachelor"-Michaela om tiden i lufthavnen: - Det var pinligt

Det er ikke ligefrem nemt at finde hoved og hale i, hvad der i virkeligheden skete mellem den 32-årige bachelor, Casper Berthelsen, og Michaela, efter hun havde modtaget den sidste ”Bachelor”-rose og parret vendte snuden mod Danmark.

Casper har tidligere fortalt til SE og HØR, at han og Michaela ikke kom af flyet samtidig – og at han desuden ventede på Michaela i Kastrup Lufthavn som aftalt. Ifølge Casper gik hun dog uden at sige farvel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er næppe gået nogens næser forbi, at Casper havde et særdeles godt øje til Michaela under hele programmet. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Michaela har dog en lidt anderledes version af, hvad der skete i lufthavnen:

- Jeg venter en time – jeg venter en halv time på, at han kommer ud af flyet, lyder det fra Michaela, der således ikke kan forstå, hvorfor Casper påstår noget helt andet.

- Min telefon var gået ud, så jeg kunne ikke skrive eller ringe til ham. Så jeg står og venter, og det bliver lidt akavet, fordi der er rigtig mange, der kommer ud af det her fly, forklarer Michaela og uddyber, at også produktionsholdet bag ”Bachelor” kommer gående ved bagageudleveringen.

Men ifølge Michaela ser hun således ikke Casper komme gående.

- Det er pinligt. Jeg siger farvel til den ene og den anden, men ikke Casper, forklarer Michaela og understreger, at hun på det tidspunkt stod og ventede på netop Casper.

- Det var ubehageligt!

Det er tydeligt, at både Casper og Michaela holder på sin ret:

- Det eneste, jeg har at sige om Michaelas udtalelser er, at jeg ikke er enig, da jeg ikke mener, at det er sandheden, lyder det fra Casper i en SMS til SE og HØR.

- Jeg får personligt ikke noget ud af at diskutere fortiden, hvorfor jeg vil lade det ligge og se fremad.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Michaela kommer med sin version af, hvad der skete, da parret efter seks uger i det græske øhav var retur i Danmark.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close