"Bachelor"-Casper om Michaelas lufthavnshistorie: Det passer ikke!

Og faktisk gik det allerede galt for de to, da de efter seks uger i det græske øhav landede i Danmark.

Det var ikke muligt for Casper og Michaela at sidde sammen på turen retur til Danmark. Og derfor havde de ifølge Casper også aftalt at mødes efterfølgende for at sige farvel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er ingen tvivl om, at Casper Berthelsen havde et særdeles godt øje til Michaela under hele programmet. Foto Lotta Lemche/TV 2

Men sådan skulle det ikke gå:

- Så jeg stiller mig ved den der sluse, fordi jeg ved, at vi ikke kan gå forbi hinanden der. Og så står jeg og venter. Og alle kommer forbi – produktionen og de andre deltagere, har Casper tidligere udtalt til SE og HØR.

Men efter en time er der stadig ikke et eneste spor af Michaela:

- Og så går det lige pludselig op for mig, at hun ikke kommer. Så jeg tænker bare, at jeg så må rejse hjem, forklarer han videre.

Noget tyder på, at Michaela ikke er helt enig i den udlægning af forløbet.

I hvert fald er hun ikke ligefrem tilfreds med de ting, ”Bachelor”-Casper har udtalt til medierne. Og hun har desuden en helt andet version af, hvad der skete i lufthavnen.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Michaela kommer med sin version af, hvad der skete, da parret landede i Kastrup Lufthavn.

Og det er tydeligt, at både Casper og Michaela holder på sin ret:

- Det eneste, jeg har at sige om Michaelas udtalelser er, at jeg ikke er enig, da jeg ikke mener, at det er sandheden, lyder det fra Casper i en SMS til SE og HØR.

- Jeg får personligt ikke noget ud af at diskutere fortiden, hvorfor jeg vil lade det ligge og se fremad.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Michaela kommer med sin version af , hvad der skete, da parret landede i Kastrup Lufthavn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close