Reality20. juli 2021

Casper efter "Bachelor": Michaela skred i lufthavnen

Trofaste ”Bachelor”-fans har formentlig allerede opdaget, at en af programmets hovedpersoner, Casper Berthelsen, 32, og Michaela ikke længere er sammen. Nu afslører han imidlertid, hvad der i virkeligheden skete efterfølgende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Intet mindre end seks uger i det græske øhav brugte bacheloren, Casper Berthelsen, på at date adskillige kærlighedshungrende kvinder, der alle havde drømmen om at finde den eneste ene.

Men Casper skulle træffe et valg – og kun én kvinde kunne modtage den sidste rose.

Valget faldt på Michaela, som Casper gennem hele programmet har haft et særligt godt øje til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_og_michaela1.jpg
 (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Garvede "Bachelor"-seere har stensikkert opfanget, at Casper gennem hele programmet, har været særdeles glad for Michaela. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Alligevel gik tingene ikke som forventet, og Casper og Michaela er langt fra et par. Nu fortæller han, hvad der i virkeligheden skete, da de to kom hjem til Danmark.

- Vores flypladser er ikke placeret ved siden af hinanden, så vi sidder ikke det samme sted i flyet. Vi aftaler bare, at vi mødes i Kastrup Lufthavn, når vi lander i Danmark, forklarer Casper til SE og HØR og uddyber, at han og Michaela havde aftalt, at de ville mødes for at finde ud at, hvornår de atter skulle ses.

Fordi Casper og Michaela ikke sidder samme sted i flyet, kommer de selvsagt ikke af samtidig:

- Så jeg stiller mig ved den der sluse, fordi jeg ved, at vi ikke kan gå forbi hinanden der. Og så står jeg og venter. Og alle kommer forbi – produktionen og de andre deltagere, forklarer Casper, der desuden forgæves har forsøgt at fange Michaela på telefonen.

Men efter en time er der stadig ikke et eneste spor af Michaela:

- Og så går det lige pludselig op for mig, at hun ikke kommer. Så jeg tænker bare, at jeg så må rejse hjem, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_graeder_-_bachelor.jpg
 (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Casper har ikke kun været ked af det efter "Bachelor". Flere gange i løbet at programmet, har seere været vidne til, at han har fældet en enkelt tåre eller to. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Togturen til Århus er selvsagt aldeles hård for Casper, der i den grad pludselig har tid til at tænke over, hvad der netop er sket.

- Jeg har lige givet denne her person mit hjerte, og vi har haft den vildeste oplevelse.

Og så bryder jeg bare totalt sammen – ærlig talt.

- Den togtur hjem var nok noget af det mest ubehagelige, jeg nogensinde har oplevet. Jeg vidste ikke, om jeg bare skulle bryde ud i gråd og tudbrøle, eller om jeg skulle kaste op. Det var simpelthen en fysisk reaktion.

På et tidspunkt får Casper dog hul igennem til Michaela:

- Vi har adskillige snakke i dagene efter, hvor vi ringer sammen, og jeg fortæller hende, at jeg virkelig blev ked af det. Og jeg syntes ikke, at hun holdt vores aftale.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/michaela2.jpg
 (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Jeg siger til hende, at hvis vi skal ses, så vil jeg gerne have, at hun forstår, at jeg blev enormt ked af det. Og hendes svar var bare, at hun ikke kunne forstå det, forklarer Casper og tilføjer, at Michaela desuden havde meddelt ham, at hun ”havde ret til at tage hjem”.

Michaelas manglende forståelse var således dråben for Casper:

- Jeg sagde til hende: ”hvis det er sådan, du har det, så kan jeg allerede nu se, at vi ikke har fælles værdier, og det kan jeg simpelthen ikke acceptere. Så er vi ikke de rette for hinanden”, gengiver Casper.

Få dage senere tager Casper atter kontakt til Michaela og fortæller, at han ikke har lyst til at se hende igen.

Siden da har parret ikke talt med hinanden.

Casper drog til det græske øhav i håbet om at finde den eneste ene. På nuværende tidspunkt har han dog ingen kæreste.

I ekstraprogrammet af "Bachelor", som sendes tirsdag den 20. juli på TV 2 Play, kan du høre hele Caspers historie om, hvad er skete, da parret vendte hjem fra det græske øhav.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Michaela. Hun er på nuværende tidspunkt endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold