Reality28. januar 2017

Amalie tilbage på TV

- Jeg ved faktisk ikke, om jeg bryder mig om programmet, siger Amalie om nyt TV 3-program
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_1.jpg
 Foto: All Over Press)
Reality-pigen Amalie Szigehty, der har brugt den seneste tid på at være mor for sin lille datter, er snart tilbage på de danske TV-skærme igen. Senest medvirkede hun i programserien 'Amalies baby', hvor TV-kameraer fra TV3 var helt med helt inde i det allerhelligste, da Amalie fødte datteren, Josephine Charlotte.
Siden da har hun holdt en pause fra TV og har fået genoprettet forholdet til datterens far, Mikkel Skelskov, således at de nu - uden at være kærester eller samboende - kan hjælpe hinanden med at være forældre til den lille pige. Men i februar kan du igen blænde op for Amalie, der er ophavskvinde til en række nydanske sprogblomster som disse '- Det er jo bagtid, og nu er vi her' (om ting, der er sket i fortiden), '- Jeg vil gerne stikke foden ud af mængden' (om ikke at ville gøre som alle andre).
Sammen med blandt andre Tina Lund og Janni Ree skal hun medvirke i TV3-programmet 'Forsidefruer'. Programmet handler om de kendte kvinders liv, og om hvordan de får dagligdagen til at hænge sammen med børn fotoopgaver etc.
Oliver Bjerrehuus' kæreste Gunnvør Dalsgaard, der venter deres tredje fælles barn og bloggeren Sarah Louise Christiansen medvirker også.
Amalie havde egentlig slet ikke lyst til TV, da henvendelsen kom. - Jeg havde faktisk lovet mig selv jeg ville holde en pause efter Amalies Baby og jeg må da også indrømme det er fandme hårdt at skulle være koncentreret i et tv program og levere + samme tid have en lille baby på armen. Jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at sige ja til at lave nye tv programmer når jeg lover mig selv noget andet. God damn it, men here I am, skriver Amalie på sin blog. Hun ved ikke, hvad hun skal mene om det nye program. - Jeg ved faktisk ikke om jeg bryder mig om programmet, jeg har jo ikke set det endnu og JEG ANER IKKE hvordan de klipper det sammen. Men jeg kan ikke lide at lave dramatisk TV og der ingen tvivl om at det har været formålet ved dette tv show. Hvis det stod til mig var alt ”sol og glade dage”, skriver Amalie. Se galleri med Amalie med billeder før og under hendes graviditet:

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold