Reality21. december 2016

Amalies babydaddy taler ud om forholdet til datteren

Mikkel Skelskov har været meget stille, siden hans datter Josephine kom til verden tidligere på året, men nu bryder han tavsheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_szigethy_med_josephine1.jpg
 Foto: All Over Press

Forholdet mellem Amalie Szigethy og faren til hendes datter, Mikkel Skelskov, har bestemt ikke været varmt. Det har faktisk været iskoldt, og kold luft og beskyldninger fløj gennem luften i månederne inden lille Josephine kom til verden.

Noget tyder dog på, at de endelig har fået det til at fungere. I sidste måned fortalte Amalie, at Mikkel ser sin datter, og nu fortæller Mikkel så endelig, hvordan det er at være blevet far, og at Amalie og han endelig har fået det til at fungere. Det forklarer Mikkel i et interview med Realityportalen.dk

– Samarbejdet går rigtigt godt. Jeg ved godt, at man altid siger, at ens egne børn er smukke, men Josephine er virkelig smuk. Hun er faktisk den smukkeste baby, jeg har set, og vi er så lykkelige allesammen, fortæller Mikkel til sitet.

De mange uoverensstemmelser mellem Mikkel og Amalie er tydeligvis blevet lagt på hylden. Hvor meget han ser datteren, vil han dog ikke ud med.

Da det i januar i år kom frem, at det var Mikkel Skelskov, der var faren til Amalies kommende barn, fortalte han da også, at han så frem til at blive far.

- Jeg glæder mig SUPER meget til at skulle være far. Der er ikke noget, som jeg nogensinde har glædet mig mere til i hele mit liv, fortalte den Mikkel Skelskov den gang til SE og HØR.

Du kan se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold