Reality1. november 2016

Amalie elsker at være alenemor: Det er mig, der bestemmer alt

I slutningen af juli blev realitystjernen Amalie Szigethy mor til en lille prinsesse. Siden har hun klaret rollen som mor helt alene, og det er fantastisk, fortæller hun nu
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/l1050877.jpg
 Foto: All Over

For tre måneder siden blev Amalie mor til en lille prinsesse, og selv om realitystjernen havde drømt om en kernefamilie, endte det hele som bekendt en smule anderledes.

For selv inden lille Josephine kom til verden, vidste Amalie, at hun ville blive alenemor. Men selv om dagene nu er fyldt med bleskift og babygråd – og ganske lidt søvn – nyder 25-årige Amalie at være alenemor.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Jeg synes, at det er fedt, at være alene om min datter. Jeg elsker at være alenemor, siger Amalie Szigethy til Ekstra Bladet og tilføjer:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/samalie.jpg
 Foto: TV3

Amalie nyder livet som alenemor.

- For mig er det rigtigt vigtig at skabe et hjem for Josephine med masser af kærlighed og ro. Det har hun fået. Hun har ikke været vidne til nogle skænderier, som kan finde sted mellem en mor og en far. Sådan noget har hun ikke oplevet i sit liv, siger Amalie, der også nyder, at hun alene bestemmer, hvordan den lille skal passes og opdrages.

- Det er mig, der bestemmer alt. Jeg skal ikke diskutere børneopdragelse eller noget andet med nogen. Jeg kan gøre det på min måde og med masser af kærlighed, siger Amalie til Ekstra Bladet.

Allerede inden at Amalies pige kom til verden, opstod der problemer mellem realitystjernen og faderen til hendes barn. I begyndelsen af april valgte Amalie således at pudse politiet på Mikkel Skelskov efter en episode, hvor han ifølge Amalie forsøgte at tiltvinge sig adgang til hendes lejlighed.

Du kan se billeder af Amalie i galleriet herunder:

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold