Reality13. januar 2016

Amalie lagt for had efter graviditets-afsløring

Grim reaktion på Amalie Szigethys lykkelige omstændigheder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amaliecp.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Da reality-prinsessen Amalie Szigethy i går over for SE og HØR afslørede, at hun er gravid og skal føde til sommer, viste internettet sig fra sin mest ildelugtende side.

En graviditet burde være en lykkelig begivenhed, men rigtig mange netbrugere kan ikke glæde sig over den 24-årige kendis' kommende baby og benyttede lejligheden til at sende grimme svinere af sted mod Amalie.

- Hun kan jo ikke engang finde ud af at tage vare på sig selv. Hvordan helvede skulle hun så kunne tage sig af et lille barn?! Kan ikke fordrage den dumme sindsforvirrede tøs.. Hun har godt nok ingen hjerneceller! Stakkels unge siger jeg bare, lød det fra en af brugerne på SE og Hørs Facebookside. Og de grimme kommentarer fortsatte: - Hvis folk har noget positivt at sige om Amalie, så hold det venligst for jer selv. Vi gider ikke høre jer tage den unitelligente, narcassistiske, dramaqueen i forsvar. - Dumheden kender ingen grænser... hun er lige så meget klar til at få børn som et 5-årigt barn... Der er dog også folk, der glæder sig på Amalies vegne, og selv om de var i undertal, forsøgte de at danne lidt modvægt til alle de negative kommentarer. - Stort tillykke Amalie <3 Sikker på du bliver en god mor - Jeg er nu ikke bekymret for Amalies barn. Synes det er synd folk dømmer hende, fordi hun var med i Paradise for omkring 6 år siden? Jeg er mere bekymret for alle de mennesker herinde, som synes, det er okay at skrive, de håber, hun aborterer og alle de andre lede ting man kan læse de skriver, - Hvorfor er der ingen der kan glæde sig på Amalies og Mikkels vegne. Tillykke Amalie og Mikkel ønsker jer det bedste, skriver en læser på SE og HØRs Facebookside.
Og Amalie har lagt mærke til de mange onde udtalelser. - Der er mange spydige kommentarer, specielt inde på mediernes websites og Facebooksider, siger Amalie til SE og HØR. Se de eksklusive billeder af gravide Amalie og hør hende fortælle om sin kæreste, Mikkel, og parrets fremtidsplaner i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag Hun er selv stor på både Facebook og Instagram. - På mine egne sider på Facebook og Instagram har folk holdt en pæn tone, og det er jeg glad for, for jeg gider ikke kigge på negative kommentarer, siger Amalie.
Hun har en klar holdning til de mennesker, der føler, at de må svine hende til på nettet.
- Det er smålige mennesker, men folk har altid elsket at hade mig, konstaterer Amalie tørt. Du kan se nogle af de hadefulde kommentarer på SE og HØRs Facebookside herunder:

Amalie på stranden (Alle fotos: Bo Lynge)

Sponsoreret indhold