Reality12. januar 2016

Amalie afslører hos SE og HØR: Jeg er gravid

Alkohol, røde løbere og vilde fester bliver skiftet ud med bleer, babygråd og kernefamilie. Danmarks realityprinsesse Amalie Szigethy venter sig

Amalie på stranden (Alle fotos: Bo Lynge)

Der er gået babyboom i det danske realityland, hvor både Geggo fra ”Familien fra Bryggen” og Monique fra ”Paradise Hotel” står klar til at føde her i januar.
Og nu melder en af de største realityprofiler til dato, Amalie Szigethy, at også hun skal være mor.
Graviditeten har været holdt hemmelig for omverdenen, men nu er den blonde TV-babe klar til at fortælle om sit livs lykke med kæresten Mikkel.
https://imgix.seoghoer.dk/sh02_forside_instagram.jpg

Læs hele historien i denne uges SE og HØR - på gaden onsdag

– Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslører Amalie Szigethy over for SE og HØR. – Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år.
Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid, forklarer 24-årige Amalie, som understreger, at barnet er et ønskebarn. Undfanget under palmer Og faktisk bliver den lille en eksotisk en. ”Malle” og Mikkels baby er nemlig skabt, da parret i efteråret var på ferie i Los Angeles.
Her boede de hos homoparret Joey og Andrew Santos, og da sidstnævnte var udenbys, kunne Amalie og Mikkel rigtig få tid til at hygge sig i gemakkerne i West Hollywood. Artiklen fortsætter under galleriet:

Amalie på stranden (Alle fotos: Bo Lynge)

Og således blev et barn undfanget under sol og palmer. Den nye prins i Amalies liv er alt andet end kendt, og det er med vilje, at den ellers så TV-vante pige ikke har reklameret med sin nyfundne kærlighed. Se de eksklusive billeder af gravide Amalie og hør hende fortælle om sin kæreste, Mikkel, og parrets fremtidsplaner i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag

Sponsoreret indhold