Her er faderen til Amalies barn

Foto: Privat, Facebook: Mikkel Skelskov

Er du nysgerrig efter at vide, hvem der er faderen til Amalies barn? Her er han!

I denne uges SE og HØR, som udkommer i morgen onsdag, er Amalies Szigethys graviditet på forsiden og inde i bladet har vi et eksklusivt interview med blogger-baben.

Dog har Amalie været hemmelighedsfuld omkring faderen Mikkel, som ikke måtte komme frem med efternavn, da han gerne ville holde sig ude af medierne. MEN! Nu står Mikkel Skelskov frem og fortæller om de glædelige omstændigheder.

- Jeg glæder mig SUPER meget til at skulle være far. Der er ikke noget, som jeg nogensinde har glædet mig mere til i hele mit liv, fortæller den 23-årige Mikkel Skelskov til SE og HØR.

Mikkel Skelskov er ukendt af medierne, og til dagligt er han selvstændig indenfor IT og software. Selvom Mikkel er ung, så føler han, at det er rette tidspunkt at blive far på.

- Jeg har lagt en dæmper på festerne, og jeg føler på ingen måde, at jeg går glip af noget. Jeg har festet det, som jeg skulle, forklarer den kommende far.

Amalie fortæller i det store interview i bladet i denne uge, at Amalies forældre var lykkelige over de store nyheder, og også Mikkels forældre glæder sig på parrets vegne.

- Mine forældre glæder sig rigtigt meget til at blive bedsteforældre. De blev da lidt overraskede, men de er meget glade, fortæller Mikkel til SE og HØR.

Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy har kendt hinanden i mere end fire år, og de er derfor tætte. Også når det kommer til svigerfamilien.

- Jeg er utrolig glad for Amalies mor og familie. Jeg holder rigtigt meget af dem, og jeg håber, at det er gengældt, fortæller Amalies kærlighed.

Parret har store planer om at flytte i hus 1. februar i Rungsted, hvor Amalies mor Charlotte Kejser også bor. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close