Afsløring: Peter indrømmer smuglergods i "Robinson"

Katrine, Peter og Johannes i \

Katrine, Peter og Johannes i "Robinson ekspeditionen" 2021.

Foto: NENT

Man må ikke have tandbørste med. Man må ikke have fiskenet med. I det hele taget er der rigtig mange ting, der kunne være virkelig rare at have, når man skal overleve på en øde ø, som er strengt forbudt at medbringe som deltager i ”Robinson ekspeditionen”.

I begyndelsen af årets sæson så vi da også deltagerne blive kropsvisiteret, inden de drog af sted fra hotellet i Den Dominikanske Republik og ud på deres respektive strande for at begynde deres livs tv-eventyr.

Alligevel lykkedes det Peter Larsen, daværende hold Syd, at smugle kontrabande med ind i ekspeditionen. Det indrømmer han nu over for SE og HØR.

- Tre uger inden, vi tager af sted, får jeg at vide, at der er fundet blod i min urin, og produktionen siger, at jeg skal til lægen og have det tjekket, så jeg drøner af sted med det samme. Hos lægen er der ikke længere blod i min urin, begynder Peter Larsen sin historie om, hvordan han endte med at tage smuglergods med i ”Robinson ekspeditionen”.

- Jeg siger så til casterne, at det måske skyldtes, at jeg har nogle problemer med mit tandkød. De siger, at hvis jeg har det, så kan jeg heller ikke deltage i programmet – så det siger jeg, at jeg ikke har.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter efter hjemkomsten fra Den Dominikanske Republik. Foto: Mikael Rieck

For at sikre, at hans nu hemmelige tandkødsproblem ikke udviklede sig til at blive alvorligt, smuglede Peter Larsen et lille remedie med i bagagen, selv om han godt ved, det er strengt forbudt.

- Jeg tog en lille klat tandpasta med i en pose, så jeg havde det, hvis jeg fik problemer, afslører den nuværende hold Nord-kæmper.

Peter Larsen holder dog på, at han aldrig brugte tandpastaen og endda smed den ud kort efter ankomsten til øen.

- Jeg smed det ud efter få dage. Det lå i en pose og var klamt. Jeg stod ikke og børstede tænder, understreger den tidligere ”Tvekampen”-deltager.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Larsen er 55 år og kommer fra Skanderborg

Peter Larsen er 56 år og kommer fra Skanderborg. Foto: Janus Nielsen

Han fortæller, at han og kammeraterne på daværende hold Syd havde grinet lidt af, at det var lykkedes ham at smugle det med på ekspeditionen. Men nu afslører han altså sit lille stunt for at komme andre i forkøbet.

- Jeg går bare og venter på, at Oliver vil komme og sige, at jeg har smuglet nogle ting ind, forklarer han.

SE og HØR har talt med en deltager, der også mener at have set Peter med en dåse hårvoks i begyndelsen af ekspeditionen, men Peter selv siger, at han ikke havde smuglet hårvoks med, og at det var en joke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close