Reality 11. oktober 2021

Kæmpe forløsning: Hold nord får første sejr efter 3 uger i "Robinson"

12. gang er åbenbart lykkens gang, når man bærer de røde bånd i "Robinson ekspeditionen".
Foto: NENT

Efter 22 sæsoner blev der i år sat "Robinson"-rekord, da hold syd for et par afsnit siden vandt flere gange i træk end nogensinde før.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det betyder også, at hold Nord har klaret sig historisk dårligt i "Robinson ekspeditionen" 2021 - men nu vender det måske.

I dagens afsnit, som er det sjette i rækken, har deltagerne overlevet på øen i Den Dominikanske Republik i tre uger, og efter der i sidste uge blev dannet nye hold, har der været lidt udskiftning på det røde hold Nord.

Deltagerne skal blandt andet bære rundt på et stort og meget tungt bambusbur, og her sker der noget, som de færreste nok havde set komme:

Hold Nord går simpelthen hen og vinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Foto: NENT

- Min første holdsejr i "Robinson", det er helt ekstremt. Jeg har aldrig nogensinde følt sådan her. Det er lykke, det er glæde, det er lettelse - det er hele følelsesregistret, vi ryger igennem her, så jeg er pissestolt af mine holdkammerater, siger Svensson, der blandt andet er kendt for at være en notorisk dårlig taber.

Det betyder også, at hold Syd skal af sted til sit allerførste øråd. Du kan se, hvordan det spænder af, på Viaplay eller på TV 3 klokken 20.

Se klip fra programmet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold