Krimi24. november 2021

Raser over dom: En skændsel for ofrene

Diana Rasmussen har været med til at fælde TikTok-manden. I dag så hun, at han fik sin straf
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210629_wen_-_dianna_rasmussen_20.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Tre års ubetinget fængsel.

Efter seks måneders venten kunne retten i Helsingør endelig afsige dom over TikTok-manden.

Da Diana Rasmussen hørte dommerens ord følte hun straks en vrede.

- Hvordan kan man få så kort en straf? Det er kriminalitet i en meget alvorlig kaliber. Jeg syntes, at det er grinagtigt og pinligt.

- Det er en skændsel for alle de piger, som han har udnyttet og krænket. Det er synd for dem, siger Diana Rasmussen til SE og HØR.

Onsdag omkring middag sad Diana Rasmussen på tilhørerrækkerne i retten. Ligesom hun gjorde tilbage i maj måned.

Her blev den 29-årige mandan fundet skyldig i voldtægt af en mindreårig, blufærdighedskrænkelser, trusler, ulovlig tvang, andet forhold end samleje med en mindreårig og forsøg på ulovlig tvang.

Selvom Diana Rasmussen mener, at straffen er for kort, ser hun på dommen med en vis tilfredshed. Hun står bag en Facebook-gruppe, der har samlet flere hundrede af TikTok-mandens ofre.

- Det er også en lettelse, selvom straffen er for mild. For det bekræfter, at det er det rigtige, som vi har gjort. Vi havde ret, siger Diana, der fortsat kæmper en stor kamp for de mange piger, som hun hjælper dagligt.

TikTok-manden er tidligere dømt for et overgreb på en mindreårig pige.

TikTok-manden skal han ikke afsone straffen med det samme. For han sidder stadigvæk varetægtsfængslet i en anden sag, hvor han er sigtet for flere voldtægter og andre alvorlige forbrydelser mod kvinder. I alt har 50 kvinder og piger anmeldt ham til Københavns Politi.

Ifølge SE og HØRs oplysninger regner anklagemyndigheden i København med at sagen kommer for retten til marts måned - dog afhører politiet stadigvæk ofrene.

Udover de tre års ubetinget fængsel skal TikTok-manden betale 140.000 kroner til ofrene og sagens omkostninger. Den unge pige, der blev voldtaget og blufærdighedskrænket får 120.000 af den samlede sum.

Læs SE og HØRs dækning af sagen her:

Sponsoreret indhold