Uhyggelig sag: TikTok-Manden sigtet for voldtægter og forsøg på ulovlig tvang

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Foto: Ritzau/Scanpix

Hvis du har været i kontakt eller har nogle tips om TikTok-Manden, så skriv til krim@sh.dk

En 29-årig mand er netop blevet ført ind i Københavns Byret.

Her er han blevet fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han er sigtet for syv grove forhold, der blandt andet tæller voldtæger, forsøg på voldtægt og blufærdighedskrænkelse. 

Tirsdag klokken lidt over ti blev han anholdt af politiet. Manden er kendt under navnet TikTok-manden.

Den unge mand virkede noget nervøs, da han gik ind mod midten af lokalet og satte sig på stolen på anklagebænken. Her tog han sin dyre Moncler-jakke af, som han forsvarer foreslog ham.

- Min klient nægter sig skyldig i samtlige forhold. Og han ønsker ikke at udtale sig i dag, sagde mandens forsvarsadvokat Christina Schønsted til dommeren.

Foran retssalen var der for morgenstunden mødt mange mennesker op. En del for pressen, men også flere kvinder, der har været med til at bygge sagen mod manden op. 

På grund af coronarestriktionerne måtte flere gå forgæves, da der kun var plads til ganske få inde i retslokalet.

TikTok-manden er i et af forholdene sigtet for at have voldtaget en kvinde 23. maj 2020 ved bustoppestedet på Orebjergvej i Jægerspris. Her tvang han hende til vaginalt samleje ind over køleren på en bil, mens hun forsøgte at stoppe ham. Men han holdt hende for munden og fastholdte hende mod bilen. Kvinden var meget beruset under voldtægten, står der i sigtelsen, og han udnyttede hendes situation.

I et af de andre forhold i sigtelsen skulle manden have sagt en anden kvinde over telefonen:

'Hvis du ikke har sex med mig, bliver det værst for dig selv', og fortsatte med at skrive, at han ville dele kvindens sugardating-profil til hendes arbejdsgiver og familie, men denne kvinde nægtede.

Den 29-årige bliver varetægtsfængslet i fire uger. SE og HØR følger sagen.

Hvis du har været i kontakt eller har nogle tips om TikTok-Manden, så skriv til krim@sh.dk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close