En mors hævn: Diana fældede TikTok-manden

Diana Rasmussen har i over et år brugt de fleste af døgnets timer på at jagte TikTok-manden og hjulpet alle ofrene, som hun nu håber på, får retfærdighed og bliver hørt.

Diana Rasmussen har i over et år brugt de fleste af døgnets timer på at jagte TikTok-manden og hjulpet alle ofrene, som hun nu håber på, får retfærdighed og bliver hørt.

Foto: Kaspar Wenstrup

Mandag den 16. november 2020 begik TikTok-manden en fejl. En fejl, der nu har sat ham bag tremmer.

Han skrev til Diana Rasmussens døtre, der på det tidspunkt kun var 16 og 13 år gamle.

– Jeg ved, at han bevidst gik efter mine børn, fordi jeg afviste ham. Den dag, hvor jeg fandt ud af, at han skrev til min 13-årige datter, skrev jeg til ham, at det ville blive min personlige mission af finde ham, siger den 40-årige mor til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De mange historier om voldsomme overgreb har sat dybe spor i Diana, der selv har oplevet mange ting i sit liv. I dag har hun svært ved at give slip i sagen, fordi hun ikke vil svigte de mange piger, som hun har fået et særligt bånd til. Foto: Kaspar Wenstrup

Her startede Diana Rasmussens jagt på TikTok-manden, der har fået sit navn, fordi han har fundet sine ofre på de sociale medier. SE og HØR er afskåret fra at beskrive mandens identitet, da han er beskyttet af et navneforbud.

– Det er mine børn, det er dine børn. Der er ikke nogen børn, der er hellige i det her. Han har gået efter alle dem, som han kunne, fortæller Diana Rasmussen.

Utallige sager

Den 29-årige mand fra københavnsområdet sidder nu varetægtsfængslet på baggrund af 60 anmeldelser fra mindreårige og unge kvinder, og han er sigtet for voldsomme seksualforbrydelser.

Men det vidste den modige mor intet om, da hun satte sig for at stoppe ham.

– Det væltede frem. Jeg har aldrig nogen sinde oplevet noget lignende, da jeg først googlede hans navn. Der var så mange piger, der havde advaret om ham på Facebook, forklarer Diana, der kort tid efter stiftede en gruppe på Facebook for alle ofrene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

TikTok-manden nægter sig skyldig i alle anklager. Han er tidligere dømt for anden seksual omgang med en mindreårig. Diana mener, at han har haft frit spil i mange år. Foto: Privat

Samlede ofre

På få dage kom gruppen tæt på hundrede medlemmer. Og nye anmodninger til gruppen strømmede til.

– Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet på, at der var så mange. De skal alle have retfærdighed, og derfor besluttede jeg mig for at samle og hjælpe dem.

Men mit hjerte bliver knust, hver gang jeg snakker med en ny pige, der har oplevet det samme som alle de andre og har gået alene med den skrækkelige oplevelse, fortæller Diana under interviewet, mens tårerne trænger sig på.

Kæmpe pres

Hurtigt indså hun, at hun ikke kunne magte opgaven alene med at samle ofrene. En af de første, som meldte sig, var Cille Voss-Knudsen. Den unge kvinde har selv været i kløerne på TikTok-manden og blev udsat for en forfærdelig voldtægt.

– Det er noget af det hårdeste, jeg har prøvet. Jeg har arbejdet i døgndrift med det, siger Diana.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var opslag som dette, som Diana fandt på Facebook, da hun undersøgte manden yderligere. Politiet reagerede ikke på hendes anmeldelse, og hans tyranni mod kvinder fortsatte, indtil han blev anholdt 18. maj. Foto: Discovery+

Sammen dannede de to kvinder et ufatteligt stærkt team, der personligt har snakket med flere end 300 piger, som Diana fortæller, alle er ofre. Krænkelserne spænder fra grove voldtægter, forsøg på voldtægter, trusler, vold og blufærdighedskrænkelser. Mange af pigerne er mindreårige.

Senere i forløbet kom et produktionsselskab på banen, der har dokumenteret sagen. Det er blevet til en dokumentar, der vises på Discovery+.

Kendt skyldig

Sideløbende med sagen i København er seriesexforbryderen blevet kendt skyldig i en anden sag. I Helsingør er han kendt skyldig i at have voldtaget, forsøgt at voldtage og blufærdighedskrænket kvinder og mindreårige piger.

Dianas hårde arbejde har kostet blod, sved og tårer, men sammen med to bistandsadvokaters hjælp er der indtil videre sendt 60 anmeldelser videre til Københavns Politi.

– Der kommer flere, lyder det kontant fra kvinden med en mission.

TikTok-manden sidder dobbelt varetægtsfængslet, da begge dommere i sagerne fra København og Helsingør har sendt ham bag tremmer. Nu venter en mentalundersøgelse, der skal fastslå, om han er egnet til en normal fængselsstraf.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close