Krimi24. november 2021

TikTok-manden dømt: Så lang blev straffen

Retten i Helsingør har netop afsagt dom over TikTok-manden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tiktok_sloeret1_1.jpg
 Foto: Privatfoto

Efter seks måneders venten har TikTok-manden endelig fået sin dom i Retten i Helsingør.

Det skriver B.T.

Ifølge flere kilder som SE og HØR har snaket med efter dommen, der var til stede under domsafsigelsen, blev den 29-årige mand idømt tre års ubetinget fængsel.

Tilbage i maj blev han fundet skyldig i voldtægt af en mindreårig, blufærdighedskrænkelser, trusler, ulovlig tvang, andet forhold end samleje med en mindreårig og forsøg på ulovlig tvang.

Men TikTok-manden skulle først mentalundersøges, før han kunn få sin straf. Den mentalerklæring ligger klar nu.

Den nu 29-årige dømte virkede igen følelseskold, da han modtog sin straf. Han kiggede blot ned i gulvet og stirrede koldt ud i lokalet.

Selvom han nu har sin straf, skal han ikke afsone den med det samme. For han sidder stadigvæk varetægtsfængslet i en anden sag, hvor han er sigtet for flere voldtægter og andre alvorlige forbrydelser mod kvinder. I alt har 50 kvinder og piger anmeldt ham til Københavns Politi.

Ifølge SE og HØRs oplysninger regner anklagemyndigheden i København med at sagen kommer for retten til marts måned - dog afhører politiet stadigvæk ofrene.

Udover de tre års ubetinget fængsel skal TikTok-manden betale 140.000 kroner til ofrene og sagens omkostninger. Den unge pige, der blev voldtaget og blufærdighedskrænket får 120.000 af den samlede sum.

Læs SE og HØRs dækning af sagen her:

Sponsoreret indhold