Nyheder17. marts 2017

"X Factor"-stjernerne fortæller om deres sjoveste fan-oplevelse

Vi spurgte Samantha, Chili og Mia, hvad deres sjoveste eller skøreste fan-oplevelse har været, efter de kom med i "X Factor"

Når man står foran mere end en million mennesker og synger fredag efter fredag, så er det klart, at man pludselig bliver et kendt ansigt, når man bevæger sig i det offentlige rum.

Det har "X Factor"-deltagerne også oplevet.

- Altså er der flere, der har henvendt sig og sagt fine ting, men det sjoveste er dem, der tror, de er helt diskrete og står og tager billeder i toget, hvor det er meget, meget åbenlyst, hvad der foregår, fortæller Samantha Gomez, der altså godt kan se, hvis du har hevet telefonen frem i forsøget på at få et billede af hende.

Selv siger hun dog, at man bare skal komme op og sige hej til hende, hvis man ser hende. Det synes hun nemlig er hyggeligt.

Også Mia har haft en sød oplevelse med en lille pige.

- Her forleden, var jeg i Tiger, og der var en lille pige og hendes far. Og pigen stod bare og var helt genert. Jeg synes bare generelt det er sødt, at folk på en eller anden måde kan blive for generte til at hilse på mig, for jeg er jo bare mig, fortæller Mia.

De fem resterende deltagere i årets "X Factor" skal i aften synge verdenshits, og når de har sunget dem, så ved vi, hvem der er klar til kvartfinalen i næste uge.

Du kan se videoen, hvor nogle af deltagerne fortæller om deres sjoveste eller sødeste fan-øjeblik, i toppen af artiklen.

Har du allerede glemt, hvem der er røget ud af "X Factor" i år, så kan du se alle deltagerne i galleriet herunder

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold