X Factor17. marts 2017

"X Factor"-Chili: Skifter sang i sidste øjeblik

Aftenens sangvalg til Chili kom i stand i 11. time, da den oprindelige sang har været brugt tidligere i "X Factor"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170224_wen_-_x_factor_24.jpg
 Kaspar Wenstrup

Når Chili træder ind på "X Factor"-scenen i DR Byens studie 5, skal hun prøve kræfter med Lana Del Reys "Video Games"', der var en del af den amerikanske sangers andet album "Born to Die" fra 2012.

Og selv om den 16-årige pige fra Kirke Hyllinge glæder sig at synge den fine sang, var det slet ikke hende og Thomas Blachmans førstevalg til aftenens tema "verdenshits".

- Vi havde oprindelig valgt et andet nummer, men så fandt vi ud af, at det havde været lavet før. Vi blev nødt til at være ret effektive, for vi fandt ud af det om søndagen. Vi havde lidt krise, men så brainstormede vi om, hvad det så kunne være. I begyndelsen tænkte vi lidt: "Tør vi det her?", for hun er virkelig noget for sig, fortæller Chili til SE og HØR.

Men nu frygter Chili bestemt ikke at skulle gå i Lanas fodspor.

- Jeg har det rigtig fedt med det, fordi det bliver ikke en kopi. Vi har formået at gøre den til min egen og gøre sangen rigtig fed, fastslår en af Thomas Blachmans to resterende deltagere i "X Factor".

Udover Chili er også Mia med i konkurrencen, mens Remee ligeledes har to sangere tilbage. Mette Lindberg må deriomd sætte al sin lid til VKation.

Alle årets deltagere:

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold