X Factor: Det skal de synge i morgen

(Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1)

Det er hverken "Around The World" med Aqua eller "We are the World" med Michael Jackson, der skal synges i morgen, når temaet er "Verdenshits" i X Factors femte liveshow. 

Det er derimod store hits, der alle er internationalt kendte, der er på programmet, når årets fem sidste deltagere endnu engang træder op på X Factor-scenen. 

Der bliver lidt for enhver, når der både bliver sunget sange fra stærke kvinder, de nyeste hits og friskt R'N'B. 
Alle de tre dommere har deltagere tilbage, men Mette Lindberg har kun en enkelt gruppe tilbage, så der bliver kamp til stregen. 

Herunder kan du se, hvilke sange de fem tilbageværende deltagere, skal synge i forsøget på at imponere dommerne Remee, Thomas Blachman og Mette Lindberg, og selvfølgelig de tusindvis af danskere, der ser med hjemme fra stuerne:

Remees ældste deltager, rocktøsen Samanta Gomez, skal synge en spritny popsang af Miley Cyrus lillesøster, Noah Cyrus, og Labrinth, nemlig "Make Me (Cry)".

Remees anden deltager Morten Nørgaard er også i det følsomme hjørne, når han skal synge hitsangen "Say You Wont Let Go", der faktisk også er lavet af en gammel X Factor-deltager. Godt nok i den engelske udgave, hvor kunstneren James Athur vandt i 2012. 

Mette Lindbergs sidste gruppe, drenge-duoen, VKation går i R'n'B'ens retning og skal synge kæmpehittet "I Feel It Comming" med The Weeknd ft. Daft Punk 

Sidste dommer, Thomas Blachman, har de to piger Mia og Chili tilbage i konkurrencen, og de to unge sangerinder har nogle store sko at fylde, når de begge skal synge sange af nogle prominente kvinder. 

Chili skal synge indie-pop-hittet "Videogames" af den ikoniske Lana Del Rey, mens Mia i den grad får sin sag for med at skulle synge den powerfulde "Halo" af selveste Beyoncé, som ikke for sjov går under navnet Queen B. 

Vi glæder os til at se, hvordan de fem deltager vil løfte opgaven med "Verdenshits", når X Factor ruller over skærmen i morgen klokken 20 på DR1. 

Du kan selvfølgelig følge med her på siden i morgen, når SE og HØR dækker X Factor hele aftenen. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close