Nyheder17. marts 2017

X Factor-Mia: Nu kæmper jeg for to

Det var en knust Mia, der i sidste uges "X Factor" måtte tage afsked med Martin.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/010.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Der blev grædt salte tårer og uddelt støttende kram, da "X Factor"-kæresteparret Mia og Martin i fredags måtte sande, at Martin skulle forlade konkurrencen.

I denne uge skal Mia så på scenen igen, men den første uge i "X Factor" uden Martin har været underlig for den unge solist, der mødte Martin under optagelserne til programmet.

De to har under programmet boet sammen med flere af de andre deltagere i en lejlighed i København, og det er særligt her, at Mia kan mærke, at savnet til Martin er størst.

- Det har nok været om aftenen efter en rigtig lang dag, hvor man gerne vil sige godnat. Der er ikke så mange tilbage i lejligheden, så man kan godt mærke, at der mangler en, man kan få sit godnatkram af, men så skriver jeg til ham og siger godnat, fortæller Blachmans unge deltager.

Hun lægger ikke skjul på, at det var meget hårdt at sige farvel til Martin, da han røg ud af programmet, men Mia fremhæver også, at hun kan bruge kærestens exit til noget.

- Jeg kan bruge det på den måde, at jeg siger, at nu kæmper jeg for to. Martin har også givet mig gode råd om, at nu skulle jeg ikke bruge tiden på at være ked af det, men at jeg skulle bruge den på at slås for os begge, og så skulle jeg vinde det her for os, fortæller Mia.

Hun bor selv i Jylland, og Martin er fra Lolland, men udsigterne ser lyse ud for det unge par. Til sommer får de to nemlig lidt færre kilometer imellem sig.

- Han flytter til Aarhus af skolemæssige årsager, og jeg tager et sabbatår, hvor jeg så har mulighed for at komme til Aarhus. Så vi flytter tættere på hinanden, og så tager vi et lidt mere normalt teenage-kærlighedsliv for et stykke tid, siger Mia.

Fredag skal hun igen på scenen sammen med de resterende deltagere, her skal hun synge hittet "Halo" af sangerinden Beyoncé, og blandt publikum vil kæresten Martin sidde og heppe.

Der er i alt fem deltagere tilbage i det populære underholdningsshow, der sendes fredag aften klokken 20.00 på DR1.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold