Nyheder14. september 2015

Stor konkurrence: Vind billetter til ”Klovn Forever”

Om et par uger udkommer den længe ventede ”Klovn”-film, og SE og HØR har fået fat i en bunke biografbilletter. Se, hvordan du deltager i konkurrencen om to billetter til biffen, lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2003723_klovn_forever_still_klovn2mf0573_dan_print.jpg
 Nordisk Film

Er du en af dem, der ikke kan få nok af at krumme tæer over Franks pinligheder og Caspers ofte sjofle og 'det-var-ikke-min-skyld'-bemærkninger i ”Klovn”?

… ja, så er der godt nyt!

For det pinlige makkerpar er klar med endnu en ”Klovn”-film, som får premiere lige om lidt. I den forbindelse har SE og HØR fået fingre i en bunke biografbilletter til ”Klovn Forever.

Og nu udlodder vi 10x2 billetter til den længe ventede film. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

De heldige vindere bliver udtrukket onsdag den 30. september. Billetterne er gyldige fra den 19. oktober til og med den 16. november. Du deltager i konkurrencen nederst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/2003723_klovn_forever_still_casperogfrank_dan_print.jpg
 Nordisk Film

I ”Klovn Forever” sættes Casper og Franks venskab for alvor på prøve: Fem år er gået siden sidst, og Casper og Frank står ved en skillevej.

Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket? Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser - både i trygge omgivelser herhjemme og tværs over Atlanten i Drømmenes By, Los Angeles. Her flytter Casper hen for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham...

I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som "venner for evigt"? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet? Én ting er sikkert... Nu er det alvor!

Du kan se traileren for filmen lige her:

Som altid i ”Klovn” er ”Klovn Forever” befolket med både nye og gamle ansigter. Der er - naturligvis – gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, men også Elsebeth Steentoft som Pykker, Niels Weyde som Ole og Lars Hjortshøj dukker op. Herudover medvirker bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Johannes Riis, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Ulrich Møller-Jørgensen, og sidst men ikke mindst er der debut til Simone Colling som Caspers voksne datter Cille.

”Klovn Forever” er igen instrueret af Mikkel Nørgaard. Han instruerede også ”Klovn – The Movie” og hele ”Klovn”-serien med undtagelse af sæson tre.

Du deltager i konkurrencen herunder.

Sponsoreret indhold