Nyheder2. oktober 2014

Casper og Frank: Pisse-ligeglade med at smide tøjet

’Klovn 2’ rummer (også) sexscener, afslører instruktøren
For Casper Christensen og Frank Hvam er det ingen sag at smide tøjet
For Casper Christensen og Frank Hvam er det ingen sag at smide tøjet
 Foto: Lars HornAt skulle smide tøjet foran rullende kameraer og et helt filmhold - for slet ikke at tale om alle dem, der kommer til at se filmen efterfølgende - er temmelig grænseoverskridende for de fleste.

For Casper Christensen og hans kollega Frank Hvam er det imidlertid ingen sag at indspille sexscenerne til den nye Klovn-film, som netop er under optagelse. Det fortæller instruktøren Mikkel Nørgaard til online magasinet Close-up.

Udtalelsen har begejstret Casper Christensen i en sådan grad, at han har lagt et udsnit af artiklen op på sin egen Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Casper Christensen på bordel

LÆS OGSÅ: Casper og Frank: Til grin i USA

LÆS OGSÅ: Frank Hvam til SE og HØR: Jeg er blevet gift

- Det er altid rart, når folk finder én let at arbejde sammen med, skriver komikeren på Facebook, hvor han har indsat en lille bid af interviewet med Mikkel Nørgaard.

Den største udfordring for Nørgaard som instruktør, har imidlertid altid været de mere intime nøgenscener. Men her har både Casper Christensen og Frank Hvam været usædvanligt samarbejdsvillige, fortæller han til magasinet.

- Med Casper og Frank har det altid været nemt, fordi de er så pisse-ligeglade. Nogle gange måtte jeg sige: "Tag nu lige bukserne på, drenge. Vi kan godt lave denne her scene, uden at I er nøgne", lyder det blandt andet i det uddrag, som Casper Christensen har postet på sin profil.

Den 40-årige instruktør oplever lige nu stor succes med filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsens romaner "Kvinden i buret" samt den biografaktuelle "Fasandræberne".

Derudover har han blandt andet instrueret den første Klovn-film "Klovn The Movie" samt serien "Klovn".

Filmen "Klovn 2" forventes af få premiere i efteråret 2015.

Sponsoreret indhold