Nyheder3. august 2015

Tåkrummende: Her er den nye teaser for ”Klovn Forever”

Casper og Frank har udgivet endnu en teaser for den kommende ”Klovn”-film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_frank_2.jpg
 Nordisk Film

Er du en af dem, der ikke kan få nok af at krumme tæer over Franks pinligheder og Caspers ofte sjofle og 'det-var-ikke-min-skyld'-bemærkninger i "Klovn"? Og er du én af dem, der ikke kan vente til anden film, ”Klovn Forever” udkommer?

… ja, så er der godt nyt!

For nu har Casper og Frank netop offentliggjort anden teaser for den kommende film, der får premiere til september. Og anden trailer giver – ligesom den første – et ganske godt praj om, hvad vi kan forvente os: En masse pinligheder og gode grin.

I anden teaser for filmen har Casper, Frank og en ret så stor grand danois-hund forvildet sig ind i South Central i L.A., og her møder de nogle af områdets skrappe drenge. De to herrer og hunden kan ikke finde vej og det hele bliver endnu mere utrygt, da et par sorte amerikanere forsøger at hjælpe.

- Jeg er dybt utryg ved det her. Der er en neger derover. Der er rigtig mange sorte herover, lyder det fra en tydeligt nervøs Frank, inden Casper hurtigt supplerer:

- Vi er de eneste hvide de i det her kvarter. Det kan jeg blive dig for. Alle andre er blevet skudt. Du lbiver inde i bilen til jeg siger til.

”Klovn Forever” foregår delvist i den amerikanske storby. Her er Casper nemlig flyttet til for at forfølge sin karriere, og Frank, som frygter, hvad adskillelsen vil betyde for deres venskab, beslutter at rejse efter ham.

sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålet: Eksisterer der overhovedet sådan noget som "venner for evigt"?

Den nye film, der følger op på begivenhederne fem år efter succesfilmen "Klovn The Movie", byder også på et gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, som de herres respektive kærester.

Derudover er Elsebeth Steentoft tilbage i rollen som Franks svigermor Pykker og Niels Weyde som svigerfar Ole.

"Klovn Forever" får premiere landet over den 24. september.

Du kan se teaseren lige her:

Sponsoreret indhold