Nyheder 15. januar 2019

Nyt job: "Vild med dans"-stjerne skifter spor

Frederik Nonnemann fra "Vild med dans" skal nu til at arbejde med noget helt andet end dans. Til SE og HØR fortæller han, at Julia Sofia har haft en stor betydning for den nye karrierevej
Foto: Thomas Laursen

"Vild med dans"-favoritten Frederik Nonnemann blev for alvor introduceret til YouTube-verden, da han dansede med videostjernen Julia Sofia Aastrup TV2-programmet tilbage i 2017.

Og det univers har hængt ved hos den dygtige dansefyr, som nu gør en karriere ud af det.

Frederik Nonnemann følger dog ikke i sin tidligere dansepartners fodspor, men i stedet skal han styre showet bag kameraet.

Danseren er nemlig startet som Talent Manager for Gonzo Media, som er en virksomhed, der hjælper og vejleder YouTubere og influcere i Danmark.

- Det var faktisk mig, der skrev til dem, afslører Frederik Nonnemann, da SE og HØR fanger ham til en kommentar på den nye karrierevej.

Den blonde hoftesvinger tog altså selv initiativ til det nye job, og det gav pote.

Artiklen fortsætter under billedet...

På Instagram kunne "Vild med dans"-stjernen nemlig offentliggøre sin nye arbejdsplads i dag, men han har faktisk allerede været i gang med jobbet i et par uger.

Julia Sofia hjalp

Interessen for YouTube og den verden blev for alvor vakt til live, da Frederik Nonnemann skulle danse med YouTuberen Julia Sofia Aastrup i den 14. sæson af "Vild med dans".

Og danseren lægger da heller ikke skjul på, at hun har haft en stor betydning for karriereskiftet.

- Jeg tror ikke, at det her var kommet i stand uden Julia, fortæller danseren til SE og HØR.

Siden Frederik Nonnemann og Julia Sofia mødte hinanden første gang til "Vild med dans", er de to blevet meget tætte.

- Vi er jo blevet så gode venner, og vi har lavet rigtig meget sammen. F.eks. vores serie ”Toolbox of life” blev jo nomineret til en pris til Guldtuben. Så det er helt sikkert hende, der har været min sensei og givet mig indsigt i hele den her YouTube-verden, siger den dygtige danser om sin inspirerende veninde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Frederik Nonnemann og Julia Sofia Aastrup dansede sig til en femte plads i "Vild med dans" i 2017 (Foto: Thomas Laursen)

Netop serien "Toolbox of life" var en kæmpe succes, og det kan godt kategoriseres som Frederik Nonnemanns gennembrud på YouTube.

Julia Sofia er dog ikke tilknyttet Gonzo Media, som er Frederiks nye arbejdsplads. Hun er i stald hos YouTube-kollektivet Splay.

Men det kommer ikke til at betyde noget, mener den 28-årige charmør.

Hvis jeg skulle sidde og være Talent Manager for Julia, så ville det være lidt underligt. Vores venskab bliver ikke berørt af det overhovedet, slår Frederik Nonnemann fast.

Og hvis du nu sidder og bekymrer dig for, om vi nu ikke får den høje herre at se i "Vild med dans" igen, så kan du godt ånde roligt op.

Frederik Nonnemann mener nemlig ikke, at det nye job skulle blive en hindring for at træde ud på "hele Danmarks dansegulv", hvis han skulle få tilbuddet igen.

Se Julia Sofia og Frederik Nonnemann dyste i, hvem der kender den anden bedst:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold