Nyheder5. marts 2018

Julia Sofia og Frederik Nonnemann på skræmmende sejltur i Thailand

Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann blev venner for livet under sidste års udgave af "Vild med dans". Nu er de taget på deres livs rejse, og den blev indledt med en nervepirrende tur i speedbåd.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171109_pg_julia_sofia_204_0.jpg
 Foto: Peter Grosen

Mens vi andre går og fryser herhjemme, så nyder Julia Sofia Aastrup og hendes dansepartner fra "Vild med dans" Frederik Nonnemann varmen i Thailand.

Efter de fik en flot 5. plads i TV2-programmet, fortalte Julia Sofia og Frederik til SE og HØR, at de havde planer om en fælles rejse til Asien i den nærmeste fremtid.

Den rejse er de nu i fuld gang med, og vi fik en snak over telefonen med danseparret, mens de nød en kold drink på stranden på den thailandske ø Phi Phi.

- Det går så dejligt. Her er varmt, og det er hyggeligt, fortæller Julia som det første til SE og HØR, da forbindelsen til det fjerne østen endelig er på plads.

Som en af Danmarks største YouTube-stjerner, så bliver deres tur selvfølgelig filmet, og der vil komme en masse afsnit i serien, som går under navnet "Toolbox of life". Seriens første afsnit kan du se her:

Artiklen fortsætter efter videoen

Julia Sofia spiser biller i Thailand

Julia Sofia og danseren Frederik Nonnemann har lige gennemført deres første uge på den cirka to måneder lange rejse, som bringer dem til mange eksotiske lande som Malaysia, Vietnam og til sidst Tanzania, hvor rejsemakkerne skal lave velgørende arbejde med SOS Børnebyerne, inden de vender snuden hjem mod Danmark igen.

Nervepirrende bådtur

Julia og Frederik brugte de første par dage af deres rejse i Thailands hovedstad Bangkok, hvor den stod på sightseeing og kolde øl i varmen.

Herefter tog de til Koh Phangan, også var det planen, at deres tur skulle gå til Phi Phi Islands, men det foregik ikke helt så stille og roligt for de to venner.

- I går missede vi vores færge, så vi måtte booke en privat båd og sejle i mørke, for at komme til Phi Phi, fortæller Frederik.

De færger, der fragter turister til det populære Phi Phi, sejler nemlig ikke efter klokken 15, fordi bølgerne er for høje til, at man kan sejle. Alligevel formåede danseparret at komme på vandet.

- Det var en far og en søn, der sejlede os over i deres egen private speedbåd, og jeg troede seriøst, at jeg skulle kradse af. Det var meget skræmmende, siger Julia om oplevelsen, der virkelig har sat sig i hende.

Selv om bølgerne gik højt på den over halvanden timer lange sejltur i bælgragende mørke, så nåede Julia og Frederik frem til Phi Phi Islands med deres fotograf Jacob Møller, som filmer alt til serien. Redigeringen står både Jacob og Julia for, mens Frederik lader de professionelle om den slags.

Spiser en bille

Som man kan se i første afsnit af "Toolbox of life", så blev Julia særdeles udfordret, da hun blev tvunget til at spise en bille som en del af en "challenge".

- Altså jeg har lært at spise biller nu, ikke frivilligt, men de kommer ned, fortæller Julia, da snakken falder på, om de har lært noget på den indtil nu korte tid, de har været afsted.

Og selv om Julia og Frederik befinder sig på den anden side af jorden, så slipper de to venner ikke for at blive genkendt af rejselystne danskere.

- Folk er så søde, og vi fik virkelig skålet med mange danskere, da vi var til "Full moon party" forleden, siger Frederik, inden røret bliver lagt på, og han og Julia kunne lægge sig til rette på strandstolen igen med en kold margarita i hånden.

På SE og HØR vil vi løbende komme med opdateringer fra Julia Sofia og Frederiks tur til Asien, ligesom du kan følge med i deres fælles færd på Julias YouTube-kanal.

Sponsoreret indhold