Nyheder 6. december 2018

Nyt YouTube-par afslører hemmeligheder

Det hotteste par på YouTube lige nu er uden tvivl Josefine Simone Dahl og Oskar Hole. Nu afslører kæresteparret hemmeligheder om deres forhold
Foto: Dan Mariegaard

Hvis man bare følger en lille smule med på den danske YouTube-scene, så ved man godt, at det mest populære par lige nu er Josefine Simone Dahl og Oskar Hole.

For to uger siden sprang de to populære netstjerner ud som kærester i en video på Josefines kanal.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

I flere måneder har parrets over hundredetusinde følgere og fans spekuleret i, om Josefine og Oskar ikke var kærester, fordi de konstant var sammen og lagde videoer ud med hinanden på YouTube.

Og nu blev de mange rygter altså bekræftet.

Artiklen fortsætter under billedet

Efter nyheden om at de to var kærester strømmede det ind med lykønskninger fra deres mange følgere.

Mødtes hos Astrid Olsen

I en ny video aflsører det hotte par flere hemmeligheder om deres forhold, som deres følgere og fans endnu ikke kender til.

Josefine og Oskar fortæller blandt andet, hvordan de mødte hinanden første gang, og at "Kender du det"-drengen ikke gjorde et særlig godt førstehåndsindtryk.

- Astrid Olsen holdte en fest, hvor vi begge kom. Men vi snakkede ikke så meget sammen den dag, fordi jeg drak alt for meget, afslører Oskar i videoen.

Artiklen fortsætter under videoen

Oskar fortæller derudover, at han blev så fuld, at han faldt i søvn i Astrid Olsens seng og endte med at blive smidt ud fra festen, der blev holdt i maj i år.

Du er stædig!

Senere i videoen bliver det yndige par bedt om af deres følgere at nævne de ting, der er værst ved den anden.

Efter lidt kamp ender Oskar med at lægge ud.

- Du er dårlig til at komme afsted, du er langsom om morgenen, også er du stædig, afslører den 19-årige humoristiske Odense-knægt.

Ikke helt lige så mange dårlige ting har Josefine at sige om Oskar.

- Det er mega irriterende, at du knækker fingre! Jeg synes, det er klamt at høre på, udbryder den 20-årige internetkomet.

Josefine og Oskar har officielt været kærester i to uger, men da nyheden kom ud til offentligheden, afslørede powerparret, at de faktisk har været kærester i et par måneder, men at de har holdt det hemmeligt.

Hjælp til Instagram

I videoen bliver den smukke duo også spurgt ind til, hvad de laver, når de er sammen.

- Vi laver mad, ser serier, filmer videoer og hygger, fortæller Josefine, som til daglig bor i Silkeborg.

Udover de normale kæresteting bruger parret også enormt meget tid på at opdatere deres Instagram-profil.

Som de store YouTubere de er, er Josefine og Oskar selvfølgelig nødt til dagligt at give deres følgere nye billeder at like på Instagram.

Også er det jo meget belejligt at bruge hinanden som fotograf, hvilket de gør i stor stil.

Ved Guldtuben 2018 var Josefine nomineret i flere kategorier, blandt andet "Årets rising star", men måtte gå tomhændet fra Royal Arena.

Se hele SE og HØRs live fra Guldtuben 2018:

Sponsoreret indhold