Nyheder4. oktober 2018

"Vild med dans": - Nu er det slut for Lucy!

Danske Spil ikke i tvivl om, hvem der må forlade "Vild med dans" fredag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild-med-dans-04102018.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Nu går den ikke længere for sangerinden Lucy Love og hendes professionelle dansepartner, sidste års vinder af "Vild med dans", Michael Olesen.
Således mener flere bookmakere, at parret fredag kommer til at danse "Den Allersidste Dans", i morgendagens program, inden de bliver sendt hjem. I sidste uge var parret i omdans med Rosa fra "Den store bagedyst", og her kunne mesterbagerens charme og kække bemærkninger ikke trække den længere - det blev farvel til Rosa Kildahl og hendes dansepartner Esbern Syhler-Hansen. Rosa var dog ved godt mod og mener, at parret "stoppede på toppen".
Det var anden gang, at Lucy og Michael måtte ud i omdans i årets "Vild med dans", og det er med til at overbevise bookmakerne om, at parret i morgen aften træder op på dansegulvet for sidste gang. - Lucy Love er vores klare favorit til at ryge ud af Vild med Dans sammen med Emmelie de Forrest. De har begge været i omdans, men Lucy Love har været der to gange, og derfor vurderer vi også, at tiltroen til hende blandt seerne er lavere, og hun derfor ryger ud, hvilket odds 1,70 også indikerer, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil. Nogle af amatørerne har ifølge Danske Spil stadig seerne på deres side, men det varer ikke ved. - Det virker som om, Lars Christiansen og Rolf Sørensen bliver reddet af seerne, og derfor er de endnu ikke i fare for at ryge ud. Men vi plejer at se, når vi når til de sidste 4-5 deltagere, så er det de dansemæssige kvaliteter, der bliver lagt vægt på, siger Mathias Reimer Larsen.
Hos konkurrenterne hos Bet25 er man enige med Danske Spil i, at Lucy Love og Michael Olesen har den største risiko for at ryge ud af de resterende par i TV 2's fredagsunderholdning. Bet25 har de sidste to uger haft Lucy og Michael som favoritter til at blive sendt hjem. - De seneste to fredage har vi haft Lucy og Michael som favoritter til at blive sendt hjem – og det uden succes. Én ting er, at de holder sig inde i konkurrencen, men at de indtil videre har overlevet omdansen to gange kommer som en kæmpe overraskelse. Når man først har stået i omdans én gang, plejer det statistisk at betyde, at man som regel ryger ud gangen efter. Det har dog ikke været tilfældet med Lucy og Michael, og det tyder således på, at de har flere seere i ryggen, end jeg havde troet, lyder forklaringen fra Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.
Men man fastholder alligevel Lucy Love som favorit til at ryge ud. - Lucy og Michael leverede en flot quickstep i sidste uge, hvor de faktisk var det par, der fik femte flest stemmer af dommerne. Dermed fik Lucy endnu engang bevist, at hun bestemt ikke er uden evner på et dansegulv. Alligevel tror jeg dog, at vi kommer til at se dem i fredagens omdans, og her kunne de meget vel komme til at stå ansigt til ansigt med Lars Christiansen og Sofie Kruuse. I den duel er jeg ikke sikker på, at Lucy længere har de fleste seere i ryggen, siger Morten Olsen.
Hos Bet25 får du lige nu 180 kroner for en indsats på 100 kroner, hvis du spiller på, at Lucy ryger ud, og bookmakerne langt om længe får ret.

Sponsoreret indhold