Nyheder29. september 2018

Rosa efter chok-exit: - Vi stoppede på toppen

Ganske overraskende måtte ”Vild med dans’” mest smilende nydanser i går forlade programmet. Rosa forsikrer dog, at hun vil fortsætte med at danse, og så fortæller hun også, at hun og Esbern stoppede på toppen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosa_vild_med_dans.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Det kom måske som en overraskelse for nogen, at Rosa fredag aften blev stemt ud af ”Vild med dans”.

Bagedyst-legenden havde nemlig fået for vane at gøre sig herligt bemærket fredag efter fredag med sin smittende latter, sin underspillede humor – og sine trin på dansegulvet, der bare blev bedre og bedre.

Men fredag aften blev altså endestation for Rosa og hendes professionelle partner Esbern. Rosas gode humør kunne dog heller ikke slås ud af kurs, bare fordi hun ikke længere skal underholde dommere og danskere fredag aften:

- Vi synes selv, at vi stoppede på toppen. Og vi gjorde, hvad vi kunne, så det var ude af vores hænder, da vi først havde leveret i dag. Altså det er jo bare rækkefølgen. Man kan jo aldrig vide, hvem der ryger ud næste gang. Og vi har jo lagt og rodet dernede i bunden, og jeg er ikke den fødte sportsdanser.

- Man kan jo ikke ærgre sig over noget, man ikke kan gøre noget ved. Det skal du skrive bag øret, lød det opmuntret fra Rosa.

Du kan se hele interviewet med hende og partneren Esbern herunder.

Artiklen fortsætter under videoen…

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Det var også første gang, at de Rosa og Esbern stod i en omdans, og her kunne bagedronningens mange følgere altså ikke redde hende.

Rosa fik dog en ekstra ros med på vejen fra værten Sarah Grünewald.

- Jeg har aldrig grint så meget med nogen på fjernsyn, som jeg har med dig, sagde Sarah til Rosa.

Sponsoreret indhold