Nyheder 4. oktober 2018

Erik Peitersen blev indlagt på psykiatrisk efter "Vild med dans"

Erik Peitersen endte på en psykiatrisk afdeling tre måneder efter, at han havde danset sig til finalen i ”Vild med dans”. Den populære handyman var blevet ramt af en svær depression
(Foto: Aller Media)

Han nåede hele vejen til finalen i ”Vild med dans”.

Men da dansen var forbi, og musikken blev slukket, endte Erik Peitersen i et kæmpe sort hul.

Tre måneder efter sin kæmpesucces i ”Vild med dans” blev handymanden således ramt af en svær depression og indlagt på en psykiatrisk afdeling i Aarhus.

Det fortæller Erik Peitersen til TV 2:

- Depressionen bandt mig på arme og ben. Jeg havde svært ved at se, hvad der var værd at samle på i tilværelsen. Jeg kunne ingenting, så jeg blev indlagt. Der lå jeg så i et par måneder. Jeg var ikke i spændetrøje, men jeg fik medicinsk behandling, hvor jeg blev dopet tilbage til stenalderen, og så varer det et stykke tid, inden man genfinder sig selv, siger Erik Peitersen i dag til TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Aller Media)

Marianne Eihilt og Erik Peitersen i "Vild med dans" 2005. Foto: Aller Media

Det var tilbage i 2005, at Erik Peitersen medvirkede i ”Vild med dans”. Sammen med sin partner Marianne Eihilt nåede han hele vejen til finalen. Blot tre måneder senere lå han på en psykiatrisk afdeling ude af stand til at rejse sig.

Her blev han med egne ord dopet med medicin, indtil han langsomt genvandt sig selv og troen på sig selv.

Da han blev udskrevet, fortsatte han med at tage antidepressivt medicin i fire år, og han så også fast en psykiater det første år.

Trods depressionen har Erik Peitersen dog ikke droppet karrieren på TV. I dag er han tilbage på tv-skærmen for DR, hvor han laver flere forskellige programmer.

Han er dog ikke i tvivl om, at alle oplevelserne – både de gode og de dårlige – har lært ham en masse om livet:

- Jeg er et følsomt menneske, og jeg har en skrøbelighed, der er god at have. Det er en god ting at være sensitiv og åben, men det er gået op for mig, at man skal holde fast i tøjlerne, i det man er god til, siger Erik Peitersen til TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold