Nyheder3. oktober 2018

Mand sigtet: Svindel i "Vild med dans"

”Vild med dans” er blevet ramt af en omfattende svindelsag. En revisor fra Odense, der har arbejdet med at kontrollere stemmeafgivelsen, er sigtet for at have misbrugt sin insiderviden til selv at oddsene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_2018.jpg
 Foto: Mikkel Tjellesen/TV2

En revisor i Odense har haft særdeles gode chancer for at vinde gode penge, når han oddsede på, hvem der skulle i omdans eller helt forlade ”Vild med dans”.

Revisoren var nemlig ansat i det revisionsfirma, som TV 2 havde hyret til at holde styr på seernes sms-stemmer.

Fyns Politi mistænker nu manden for at have udnyttet sin insider-viden til selv at spille på, hvem der røg ud af det populære danseprogram.

Det fortæller vicepolitiinspektør fra Fyns Politi til Ekstra Bladet:

- Jeg kan bekræfte, at vi har sigtet en mand bosiddende i Odense for overtrædelse af loven om forretningshemmeligheder. Han har (ifølge sigtelsen, red.) udnyttet sin stilling i et revisionsfirma, der arbejder for TV2 og 'Vild med dans' til at oddse på 'Vild med dans' hos Danske Spil, siger vicepolitiinspektør Kirsten Vesterby Fischer fra Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet er det Danske Spil, der anmeldte revisoren til politiet. Man havde nemlig konstateret ”usædvanlige indsatser”, når den pågældende revisor oddsede på programmet.

Onsdag blev manden sigtet, og hans hjem og hans arbejdsplads blev ransaget af politiet.

Hos TV 2 er man kede af sagen. ”Det har været som at lade ulven vogte får”, siger TV 2-redaktør, der dog beroliger med, at revisoren ikke har kunnet påvirke stemmeafgivelserne fredag aften:

- Det er vigtigt at understrege, at den pågældende revisor ikke har haft nogen indflydelse på selve afstemningsresultaterne i ’Vild med dans’, og at han heller ikke har kunnet påvirke dem i nogen som helst retning, siger redaktør på underholdningsprogrammet Thomas Strøbech til TV 2.

Sponsoreret indhold