- Vi mistede noget på den ferie, som vi måske aldrig kan genfinde

Annette Heick mener ikke, at dét at forlade sin mand til fordel for en anden er i orden på noget tidspunkt. Foto: Thomas Laursen

Annette Heick mener ikke, at dét at forlade sin mand til fordel for en anden er i orden på noget tidspunkt. Foto: Thomas Laursen

Thomas Laursen

Det skulle have været en tiltrængt og hyggelig badeferie. Men turen til Thailand i januar i år blev alt andet for Annette Heick og hendes mand Jesper Vollmer.

Jesper Vollmer brækkede nakken, da han ville springe i vandet i det eksotiske ferieparadis. Han blev akut opereret i Thailand og har siden kæmpet for at komme 100 procent på benene igen på rygmarvscentret i Hornbæk. Han er kommet langt, men der er stadig et stykke vej.

Imens har hans kone, Annette Heick, forsøgt at samle hverdagen igen. Men ulykken sidder stadig i hende. Blandt andet da en hun en dag sorterede billeder og stødte på feriebillederne fra den skæbnesvangre ferie i Thailand.

- Faktisk var det første gang overhovedet, jeg turde kigge tilbage. Ellers har jeg koncentreret mig om at kigge fremad. Lige dér tillod jeg mig også at mærke sorgen. For selv om Jesper overlevede og får det bedre og bedre, mistede vi noget på den ferie, som vi måske aldrig kan genfinde, og det er barskt at forholde sig til, siger Annette Heick ifølge BT.

Hun har forsøgt både at passe børn, mand og arbejde siden ulykken i januar. Og dét har været hårdt, erkender hun. Men undervejs i processen er hun også blevet klogere på sig selv. Blandt andet har hun fundet ud af, at den praktiske sans stadig fungerer – også når hun er ramt af sorg, frygt og frustration.

- Jesper blev ved med at sige: „Hvor er du sej”. Jeg følte mig slået til plukfisk, men jeg fremstod åbenbart stærk. I det hele taget har jeg lært meget om mig selv. Der er også meget, der efterfølgende er blevet enormt nemt. Før kunne jeg godt være bekymret over, at jeg skulle tage en svær samtale med en samarbejdspartner. Det anser jeg ikke for svært længere, siger Annette Heick ifølge BT.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close