Jesper Vollmer: Det går fremad

Jesper Vollmer håber, han er klar til at arbejde igen efter sommerferien.

Jesper Vollmer håber, han er klar til at arbejde igen efter sommerferien.

Thomas Laursen

 

I januar brækkede Jesper Vollmer nakken, da han var på badeferie i Thailand med Annette Heick og deres to sønner og svigerforældrene Keld og Hilda Heick. Siden da har han kæmpet en hård kamp for at genvinde førligheden. Og det går heldigvis fremad.

- Det går bedre. Jeg er stadig indlagt i Hornbæk, så jeg har bare lige taget mig en lille friuge her på Folkemødet. Annette har været herovre de sidste fire år, men jeg har ikke oplevet det endnu, og nu var muligheden, så vi tog herover, forklarer Jesper Vollmer, da SE og HØR møder ham på Bornholm.

Lige efter uheldet kunne han end ikke stå på sine ben, men en massiv genoptræning gør, at han har gjort massive fremskridt.

- Jeg har erstattet kørestolen med løbehjulet, så jeg kan have mit dårlige ben til at hvile på den, smiler Jesper Vollmer.

Et af hans vigtigste arbejdsredskaber er dog hans hænder, da han arbejder som kok for kongehuset. Et job som han håber på at genoptage efter sommerferien.

- Jeg er stadig sygemeldt, og det kommer jeg til at være henover sommeren. Men min hånd er blevet stærkere, og jeg begynder så småt at kunne holde på en kniv, og nu kan jeg faktisk også tage fat og selv løfte mig op i armene. Det er super godt, jubler kokken.

Der er dig stadig noget at arbejde med, inden han igen kan melde sig rask igen.

- Men jeg har stadig den udfordring, at skaden på min rygmarv gør, at der er nogle muskler i kroppen, som ikke får de rigtige beskeder, og hvis der så er nogle muskler, der er stærke, så tager de over. Min underarmsmuskel på indersiden er ret stærk, og det gør, at dem på oversiden ikke er stærke nok til at arbejde i mod. Så når jeg skal strække mine fingre ud, så er jeg nødt til at bukke hånden for at strække dem ud. Men det skal siges for fire uger siden var det endnu værre, men der er lang vej endnu, siger Jesper Vollmer.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close