Nyheder16. april 2015

Annette Heick kæmper videre trods mandens ulykke

Annette Heick: Jeg kunne lægge mig i fosterstilling og tude, men det får jeg sgu’ ikke noget ud af
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/346a51e367bf4063868930903150ef28.jpg
 Foto: AOP

Annette Heick er hårdt spændt for i øjeblikket. Mens manden Jesper kæmper efter sin ulykke, og sønnerne er hjemme i Sverige, står hun hver aften på scenen i Aarhus i forestillingen "My fair lady". Her fortæller hun til SØNDAG om at klare sig igennem, når alt bliver vendt på hovedet.

LÆS OGSÅ: Signe Wenneberg: Jeg kom i mål, selv om jeg har ondt i ryggen og er enlig mor! Læs interviewet her

Vi passer vores arbejde. Basta!
Hvordan pokker kan Annette Heick klare at gå til prøver på og spille en kæmpe hovedrolle i Aarhus, samtidig med at hendes to drenge går i skole hjemme i Sverige, OG samtidig med at hendes mand ligger på Rigshospitalet i København med en brækket nakke og en, trods de positive meldinger, uvis fremtid?

- Jeg ved det ikke, siger hun. - Der går så mange tanker gennem mit hoved, og jeg stiller da også mig selv det samme spørgsmål, siger Anette Heick og fortsætter:

- Jeg tror ikke, jeg helt har fået følelserne på plads omkring det. Men jeg har en teori. Jeg tror, det kommer af, hvordan vi er i min familie; vi passer vores arbejde. Basta! Det ligger så dybt i mig - og det ved Jesper også godt, han har det på samme måde selv - at når man har sagt A, siger man også B, uanset hvad der sker omkring ørerne på én. Jeg er blevet opdraget til at kunne lukke alt andet ude og koncentrere mig fuldt ud om den opgave, jeg har sagt ja til, siger hun til SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Ellen Hillingsø fortæller her til søndag.dk om at droppe sin facade.

Væk fra børnene i 3 måneder
- At jeg er væk fra dem, er en beslutning vi traf alle sammen i fællesskab, da jeg fik tilbudt rollen. Kan vi leve med, at jeg er væk hjemmefra i tre måneder? Ja, det kan vi godt, var vi enige om. Vi vidste, det ville blive svært - Jesper og jeg talte om, at det nok ville blive den hårdeste spidsbelastning i vores 17 år sammen, men at vi nok skulle klare det, som vi har klaret så mange andre situationer før det. Og så er det jo mærkeligt, når den ene part pludselig bliver sat helt ud af spillet. Der har Vorherre åbenbart lige tænkt: Tror du, det er en spidsbelastning? Nej, nu skal du se spidsbelastning, siger hun til SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Laura Bro: Selv om man ser sød ud, kan man stadig godt være en skiderik

Nej tak til fosterstilling
- I sådan en situation, vi er i nu som familie, så er der to ting, jeg kan gøre. Jeg kan tage det med et smil på læben og arbejde videre, eller jeg kan lægge mig på gulvet i fosterstilling og tude, og det sidste får jeg sgu ikke noget ud af, vel? Skal jeg lægge mig og tude, så bliver det i hvert fald ikke på denne side af »My Fair Lady« - den beslutning har jeg taget, siger hun til SØNDAG.

Sponsoreret indhold