Pelle Hvenegaard: Vi har ingen indtægt

Pelle Hvenegaard med sin hustru Caroline og datteren Zoe Ukhona.

Pelle Hvenegaard med sin hustru Caroline og datteren Zoe Ukhona.

Foto: Dan Mariegaard

Netop nu er Pelle Hvenegaard, 42, aktuel med bogen "Kære Zoe Ukhona", hvor han hudløst ærligt fortæller om sin og hustruen Caroline Gullacksens lange og hårde rejse mod at blive forældre. 

TV-værten og den tidligere skuespiller fortalte tidligere på ugen, at "projekt barn" samlet har kostet ham og Caroline 400.000 kr., og da parret også har prioriteret at holde en lang barsel, betyder det, at der ikke er mange penge at gøre godt med i Gullacksen Hvenegaard-husholdningen. 

I denne uges ALT for damerne kommer Pelle Hvenegaard nærmere ind på sin privatøkonomi. 

- Ukohna er opfyldelsen af drømmer. Vi lever det liv, vi gerne vil. Vi har fået en kæmpe, kæmpe lykke og glæde ved at have hende og blive forældre - og vi prioriterer det højt! Caroline endte med at sige sit job op, fordi hun ikke kunne få forlænget sin barselsorlov, jeg har stort set ikke arbejdet siden maj sidste år, vi har ingen indtægt, men suger bare fra en kassekredit. Og vi har overvejet at sælge bilen. Det er nogle andre ting, der er blevet vigtige, og det er jeg kun glad for. Vi er endelig kommet i havn, fortæller Hvenegaard til ALT for damerne

I interviewet fortæller den nybagte forfatter, at han mødte Caroline på en blind date, og at de flyttede sammen og smed præventionen efter at have kendt hinanden i en uge. Der skulle dog gå seks år, 11 fertilitetsforsøg og en adoption, før Pelle og Caroline stod med et barn i armene. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Æblet falder ikke langt fra pæretræet #afro #adoption #farogdatter

Et opslag delt af Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) den

Pelle Hvenegaard og hans hustru gennemgik 11 fertilitetsforsøg på to år, uden det bar frugt. Derfor besluttede de sig for at adoptere, hvilket også er en kostbar proces. I et interview med Politiken afslører Hvenegaard, hvad han og konen har haft oppe af lommen.

- Jeg tror samlet, at "projekt barn" har kostet os 400.000 kroner, fortæller Pelle Hvenegaard i et stort interview med Politiken

- Vi ramlede tilmed lige ind i den tidligere regerings lovændring med brugerbetaling på alle fertilitetsbehandlinger. Nu får man heldigvis tre gratis forsøg i det offentlige, før man selv skal betale. Jeg priser mig da lykkelig for, at vi tjente godt og ikke skulle bekymre os om økonomi. Men det er meget usympatisk, at det er pengepungens størrelse, der afgør, om man kan blive forældre, lyder det yderligere fra Hvenegaard til Politiken

I sensommeren 2016 kunne Pelle Hvenegaard og hans hustru sætte sig på en fly mod Sydafrika, hvor de skulle hente deres datter.

- Så skete det endelig. I mandags blev to til tre. Vi er blevet forældre til den smukkeste, dejligste lille afrikanske diamant - en pige på ni måneder, skrev Pelle på sin Facebook-profil.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen har adopteret en lille pige.

Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen med deres lille datter. (Foto: Privat) 

Pelle Hvenegaard har tidligere fortalt til BT, at parret har valgt at adoptere, fordi det ikke har kunnet lade sig gøre at blive forældre på andre måder.

Parret har ventet længe på at få lov til at adoptere. 

- Det er en mærkelig måde at være gravid på. Det føles som en evighed, og vi ved ikke, hvornår det ender. Men det bliver forhåbentlig i år, sagde Pelle til BT i januar 2016.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close