Kære Zoe Ukhona: Pelle Hvenegaard udgiver personlig bog om adoption

Pelle Hvenegaard med konen Caroline M. Gullacksen Hvenegaard og datteren Zoe Ukhona til Cecilie Hothers datters barnedåb i efteråret 2016.

Pelle Hvenegaard med konen Caroline M. Gullacksen Hvenegaard og datteren Zoe Ukhona til Cecilie Hothers datters barnedåb i efteråret 2016.

Foto: Dan Mariegaard

I sommer afslørede Pelle Hvenegaard, 42, at han barslede på en bog om den hårde proces han og hans kone Caroline var igennem for at blive forældre.  

Nu løfter TV-værten så sløret for titlen på bogen på sin Instagram - og ikke overraskende er titlen dedikeret til datteren Zoe Ukhona, som han og konen adopterede for lidt over et år siden

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Er stolt, men kan samtidig mærke presset helt hernede i Thailand, for i dag kom min kommende bog på Saxo til forudbestilling. Så kender du én, der er med på, at alt godt kommer til dem, der venter, så er julegaven hjemme, skriver Pelle Hvenegaard, der for tiden er på ferie med familien i Thailand. 

På billedet, som Pelle Hvenegaard deler på sin Instagram, kan man se, at titlen på bogen er "Kære Zoe Ukhona". På Saxos hjemmeside bliver bogen blandt andet beskrevet således: 

- KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgerlige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

For en uge siden gav Pelle Hvenegaard et lille smugkig af bogen på sin Instagram. Her kan man skimte, at forordet i bogen starter således: "Vi skriver denne her bog til dig, så du en dag kan læse , hvordan du kom til verden!".

For selv om historien endte lykkeligt, var det benhårdt at skulle vente på ønskebarnet.

– Folk skriver til mig for at få nogle gode råd, så jeg tror, der er et behov for det. Det er også en måde at få reflekteret over, hvad det er, vi har været igennem. Det er jo en vild rutsjebanetur, og så synes jeg også, det giver mening, at der er nogen i samme situation, der kan læse med, fortalte Pelle Hvenegaard 

Bogen udkommer først den 12. april 2018, men kan allerede nu forudbestilles. 

Se flere billeder af Pelle Hvenegaard og konen i galleriet:

Pelle Hvenegaard

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close