Nyheder12. juli 2015

Se billederne: Venner og familie sagde farvel til Mads

SE og HØR var inviteret med, da radiovært, debattør og forfatter Mads Holger i dag blev bisat fra Garnisonskirken i København. SE og HØR var inviteret med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kisten_slut.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det var hans yndlingskirke, og den havde en helt særlig betydning for ham. Det var hér, han blev gift – og det var herfra, at han i dag drog ud på sin sidste rejse.

I dag blev Mads Holger bisat fra Garnisonskirken i København.

Bisættelsen begyndte klokken 13, men allerede klokken 12 stimlede en lang række af Mads Holgers mange venner og familie til den gamle kirke for at tage en sidste afsked med Mads Holger, der forrige mandag valgte at ende sit eget liv, blot 38 år gammel.

De mange gæster havde – helt i Mads Holgers ånd – valgt at møde op i deres fineste tøj. Noget som Mads Holgers ungdomskæreste og mangeårige veninde Ditte Giese også havde håbet på.

- Og selv om det ikke er sædvanlig takt og tone ved den slags lejligheder, så håber jeg, at hans dejlige venner kommer i balkjoler. Det ville Holger have elsket. Kvinder i lange, smukke balkjoler er lige ham, har Ditte Giese tidligere fortalt til BT.

Den gamle Garnisonskirke ved Sankts Annæ Plads i hjertet af København har altid haft en særlig betydning for Mads Holger. Det var blandt andet i den gamle smukke kirke, at han tilbage i 2007 blev gift med Paula Larrain.

- Kirken er valgt, fordi familien har en tilknytning til den. Det bliver efter familiens ønske meget traditionelt, fortæller sognepræst Claus Oldenburg til BT.

Også Mads Holgers ungdomskæreste og mangeårige ven Ditte Giese har tidligere udtalt, at der er en særlig grund til, at kirken midt i København er valgt.

- Holgers mor Mette vil holde bisættelsen i hans ånd, og derfor bliver det i Holgers yndlingskirke, Garnisonskirken. Dér hvor han blev gift med Paula (Larrain), og som hans elskede mormor blev begravet fra, har Mads Holgers ungdomskæreste og ven Ditte Giese tidligere fortalt til BT.

Se et galleri med billeder fra bisættelsen herunder:

De kendte strømmede til Mads Holgers bisættelse

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_21.png

Sponsoreret indhold